Floyd Mayweather vs Conor McGregor 2 dan toch in de maak? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Floyd Mayweather vs Conor McGregor 2 dan toch in de maak?

Floyd Mayweather vs Conor McGregor 2 dan toch in de maak?

Sinds hun laatste gevecht op 27 augustus 2017, blijft het rumoerig. Zo zegt men dat Floyd Mayweather vs Conor McGregor 2 er aankomt.

De zaken lijken iets serieuzer te zijn nu UFC president zegt met Floyd Mayweather opnieuw te gaan samenwerken. Woensdag zegt White; “Floyd wil vechten en dat gaat waarschijnlijk ook gebeuren.”

In de tussentijd zit Conor McGregor op een fluwelen kussen in een zelf aangekondigd pensioen. Zo af en toe hint de Ier op een terugkomst naar het MMA-vechten. Maar een bokswedstrijd met Mayweather zal miljoenen meer opleveren.

Alles voor de dollars

Ook voor White is dit lucratief, omdat de UFC een stuk van de taart pakt als beide vechters de boksring weer in gaan. “Floyd en ik willen weer gaan samenwerken. We willen samen wat doen en gaan dat ook doen. Ik heb alleen wat meer tijd nodig,” zegt white dan ook.

Mocht het dan toch tot de felbegeerde rematch komen dan is dat niet eerder dan in 2021. Van McGregor wordt verwacht dat hij eerst terugkomt naar de UFC. Genoemde tegenstanders zijn Justin Gaethje of aartsvijand Khabib Nurmagomedov.

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page