Floyd Mayweather richt zijn blik op twee bizarre wedstrijden dit jaar Boks Nieuws
Boks Nieuws

Floyd Mayweather richt zijn blik op twee bizarre wedstrijden dit jaar

Floyd Mayweather richt zijn blik op twee bizarre wedstrijden dit jaar
Floyd Mayweather richt zijn blik op twee bizarre wedstrijden dit jaar

Floyd Mayweather heeft onthuld dat hij de gevechten heeft uiteengezet waaraan hij de komende 12 maanden wil deelnemen. Onder de namen van de tegenstanders een bekende rapper en YouTuber.

Tijdens de onthulling over zijn plannen kondigde Mayweather ook aan dat hij wil terugkeren om in Japan te vechten in een aantal lucratieve oefenwedstrijden. Maar de twee namen die hij aankondigde en die de krantenkoppen haalden. Waren Jake Paul en 50 Cent.

Jake Paul zou zeker de meest interessante zijn vanuit een boksperspectief. Aangezien de YouTuber het redelijk goed heeft gedaan in de twee professionele gevechten, die hij tot nu toe in zijn carrière heeft gehad.

Eerst zijn broer

Paul heeft al twee overwinningen behaald, maar geen van de tegenstanders die hij tegenkwam, kwamen in de buurt van het niveau van Mayweather. Overigens zou Mayweather tegen de broer van Jake vechten, Logan.

Echter werd dit gevecht om nog onbekende redenen afgelast. Aangenomen wordt dat de vertraging te wijten is aan ‘zakelijke complicaties’. 50 cent daarentegen zegt dat hij waarschijnlijk het vereiste gewicht voor de wedstrijd met Mayweather niet zal halen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/kapot-getrapt-been-ufc-ster-mcgregor-er-zeer-slecht-aan-toe/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws