Floyd Mayweather protégé op straat doodgeschoten Boks Nieuws
Boks Nieuws

Floyd Mayweather protégé op straat doodgeschoten

Floyd Mayweather protégé op straat doodgeschoten

De 22-jarige Danny Gonzalez die in 2016 tekende bij Floyd Mayweather's The Money Team werd op maandag doodgeschoten. Via Instagram maakt Mayweather het trieste nieuws bekend. Gonzalez was met enkele vrienden toen het dodelijke incident plaatsvond.

Twee vrienden van Gonzalez werden naar het ziekenhuis vervoerd, zij bleken niet ernstig gewond. De dader stapte op de groep af waar Gonzalez zich in bevond en begon te schieten. De jonge bokser tekende bij Floyd Mayweather's TMT Promotions toen hij nog maar 18 jaar oud was.

Verschrikkelijk nieuws

Als amateur werd Gonzalez geprezen om zijn indrukwekkende record van 96-13. "Er zijn bepaalde momenten waarop je weet dat je een gouden talent ontdekt en dit is er een van", zei Floyd in 2016. Overigens nam Gonzalez in 2017 een tussenpauze, maar kondigde recentelijk aan een comeback te maken.

Dit bericht bekijken op Instagram

R.I.P champ gone but never forgotten.

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather) op

WBC-president Mauricio Sulaiman bevestigde het tragische nieuws dinsdag. "We zijn erg verdrietig om de tragische dood van bokser en toptalent Danny González te melden. We sturen onze diepste condoleances en gebeden naar de familie Gonzalez in deze moeilijke tijd. Moge Danny rusten in eeuwige vrede."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws