Floyd Mayweather praat over training en investering Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather praat over training en investering

Floyd Mayweather praat over training en investering

Floyd Mayweather, sprak in een exclusief interview met de WBC op hun negenenvijftigste conventie. Over hoe zijn geld voor hem werkt via torenhoge constructie en zijn overgang naar coaching tips.

,,Ik train niet echt vechters, ik geef ze alleen tips om ze te helpen en te groeien. Met promoties hebben we Mayweather Promotions PBC. Toen het mijn tijd in de schijnwerpers was, deed ik wat ik moest doen. Nu wil ik iets teruggeven aan de bokssport", zegt Mayweather.

Ik weet alles

,,Ik ben hier om vechters te helpen, vechters te helpen en hen te vertellen dat je alles kunt doen. Je kunt de beste zijn en mijn record breken. Elke dag kan het gebeuren", vervolgd Mayweather. ,,Ze dachten niet dat Mike Tyson zou komen. Je weet nooit wat er gaat gebeuren in de bokswereld."

,,Niemand in het boksen kent de sport zoals ik met betrekking tot alle stoten en het voelen van mijn weg in de ring. Dat is mijn hele leven geweest."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws