Floyd Mayweather open voor boks rematch met Conor McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Floyd Mayweather open voor boks rematch met Conor McGregor

Floyd Mayweather open voor boks rematch met Conor McGregor

Floyd Mayweather open voor boks rematch met Conor McGregor

Floyd Mayweather gaat niet MMA-vechten. Wel is hij bereid om voormalig UFC-kampioen, Conor McGregor, opnieuw te treffen in de boksring.

Mayweather en McGregor vochten in 2017 in een van de meest lucratieve bokswedstrijden uit de geschiedenis. Mayweather won het gevecht met een beslissende TKO in de tiende ronde.

Gaat nooit gebeuren

Bokslegende Mayweather heeft niet meer deelgenomen aan een professioneel gevecht sinds zijn overwinning op Conor McGregor in 2017. Wat hem tot een krankzinnige 50-0 bracht als professionele bokser. Een van de beste records in de geschiedenis van de sport.

Sindsdien wordt er vaak gepraat over Mayweather die meedoet aan MMA wedstrijden, misschien voor een herkansing met Conor McGregor. Tegen Forbes zei de bokser echter dat dit niet gebeurt.

Recordhouder

“Nee,ik doe niet mee aan MMA”, zei Mayweather. “Ik denk net als hoe winnende teams thuisvoordeel krijgen in de play-offs … je lost niet op wat niet wordt verbroken en mijn record wordt niet verbroken.”

Hoewel Mayweather geen interesse heeft om deel te nemen aan MMA, gaf hij toe dat hij bereid zou zijn om Conor McGregor voor de tweede keer in de boksring te bevechten. Zoals altijd zou hij natuurlijk voldoende gecompenseerd moeten worden.

Alles voor geld

“Voorlopig ben ik gelukkig met pensioen”, zei Mayweather. ‘Je weet maar nooit, maar het zou het waard moeten zijn. Net zoals gokken toch? Het geld is de moeite waard, ongeacht wie de tegenstander is. ”

Ondanks dat hij beweerde ‘gelukkig met pensioen te zijn’, onthulde Mayweather dat hij iets groots plant voor Tokio, waar hij Tenshin Nasukawa versloeg in een oefenwedstrijd in 2018.

Bekijk ook

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page