Floyd Mayweather open voor boks rematch met Conor McGregor Boks Nieuws
Boks Nieuws

Floyd Mayweather open voor boks rematch met Conor McGregor

Floyd Mayweather open voor boks rematch met Conor McGregor
Floyd Mayweather open voor boks rematch met Conor McGregor

Floyd Mayweather gaat niet MMA-vechten. Wel is hij bereid om voormalig UFC-kampioen, Conor McGregor, opnieuw te treffen in de boksring.

Mayweather en McGregor vochten in 2017 in een van de meest lucratieve bokswedstrijden uit de geschiedenis. Mayweather won het gevecht met een beslissende TKO in de tiende ronde.

Gaat nooit gebeuren

Bokslegende Mayweather heeft niet meer deelgenomen aan een professioneel gevecht sinds zijn overwinning op Conor McGregor in 2017. Wat hem tot een krankzinnige 50-0 bracht als professionele bokser. Een van de beste records in de geschiedenis van de sport.

Sindsdien wordt er vaak gepraat over Mayweather die meedoet aan MMA wedstrijden, misschien voor een herkansing met Conor McGregor. Tegen Forbes zei de bokser echter dat dit niet gebeurt.

Recordhouder

"Nee,ik doe niet mee aan MMA", zei Mayweather. "Ik denk net als hoe winnende teams thuisvoordeel krijgen in de play-offs … je lost niet op wat niet wordt verbroken en mijn record wordt niet verbroken."

Hoewel Mayweather geen interesse heeft om deel te nemen aan MMA, gaf hij toe dat hij bereid zou zijn om Conor McGregor voor de tweede keer in de boksring te bevechten. Zoals altijd zou hij natuurlijk voldoende gecompenseerd moeten worden.

Alles voor geld

"Voorlopig ben ik gelukkig met pensioen", zei Mayweather. 'Je weet maar nooit, maar het zou het waard moeten zijn. Net zoals gokken toch? Het geld is de moeite waard, ongeacht wie de tegenstander is. ”

Ondanks dat hij beweerde 'gelukkig met pensioen te zijn', onthulde Mayweather dat hij iets groots plant voor Tokio, waar hij Tenshin Nasukawa versloeg in een oefenwedstrijd in 2018.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws