Home / Nieuws / Boks Nieuws / Floyd Mayweather kondigt rematch tegen Manny Pacquiao aan

Floyd Mayweather kondigt rematch tegen Manny Pacquiao aan

Boks superster Floyd Mayweather heeft aangekondigd dat hij het tegen rivaal Manny Pacquiao zal opnemen in een rematch in Tokyo, Japan.

Mayweather en Pacquiao ontmoetten elkaar voor het eerst in 2015 in wat het grootste geldgevecht in de boksgeschiedenis was. Na 12 ronden boekte Mayweather een unaniem beslissingsoverwinning op zijn oude rivaal.

Sindsdien heeft Mayweather nog twee keer gevochten, na eerst Andre Berto verslagen te hebben met een unaniem besluit, overwon hij vervolgens Conor McGregor via TKO. McGregor is sindsdien met pensioen en geniet van zijn geld.

Details volgen

Mayweather gebruikte zijn Instagram om een video te delen met het nieuws van de aanstaande wedstrijd.

De bokser onthulde geen verdere details van de demowedstrijd, maar kondigde alleen aan dat de rematch zal plaatsvinden in Tokyo, het lijkt erop dat hij binnenkort meer nieuws met de fans zal delen.

Bekijk ook

Bokswereld ‘knock-out’ na dood vier jonge boksers

De recente dood van vier jonge boksers schokt de internationale bokswereld.

zijn zwaarste gevecht op weltergewicht

Bokser Errol Spence Jr aangeklaagd na veroorzaken ongeluk

Errol Spence Jr mag dan wel zonder ernstige kleerscheuren uit zijn auto ongeluk zijn gekomen, toch wordt de bokser aangeklaagd wegens rijden onder invloed.

Broer bokser Claressa Shields beschuldigd van mishandeling trainer

Er is een aanklacht ingediend tegen de broer van bokser Claressa Shields in verband met een aanval op de trainer van Ivana Habazin vóór de weging van hun gevecht.