Floyd Mayweather kondigt officieel bokswedstrijd aan tegen YouTube ster – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Floyd Mayweather kondigt officieel bokswedstrijd aan tegen YouTube ster

Floyd Mayweather kondigt officieel bokswedstrijd aan tegen YouTube ster

Floyd Mayweather heeft op sociale media aangekondigd dat hij het in 2021 op zal nemen tegen YouTuber Logan Paul in een bokswedstrijd.

Het ziet er naar uit dat Floyd Mayweather zijn tweede bokswedstrijd geboekt heeft voor 2021. De bokslegende zal op 20 februari de ring in gaan tegen YouTuber Logan Paul in een bokswedstrijd. Mayweather maakte het nieuws zelf bekend via zijn social media kanalen.

Een locatie is niet bekend gemaakt. Wel dat fans die er op tijd bij zijn een flinke korting kunnen verwachten als zij vroeg boeken om (betaald) live mee te kijken. Aan de tot nu toe verstrekte informatie is te zien dat het flink wat scheelt.

Wees er snel bij

Fans kunnen de Mayweather vs. Paul PPV nu kopen voor $ 24,99, maar zodra er een miljoen PPV’s zijn verkocht, gaat de prijs omhoog naar $ 39,99. Na 29 december gaat de prijs omhoog naar $ 59,99 en na 11 februari gaat de prijs omhoog naar $ 69,99. Het is een zeer unieke prijsstructuur wat PPV’s betreft.

Eerder maakte Mayweather bekend op 20 februari de ring in te gaan in Tokio. De wedstrijd tegen Paul zal een demo zijn die waarschijnlijk met aangepaste regels zal worden uitgevechten.

Bekijk ook

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page