Home / Nieuws / Boks Nieuws / Floyd Mayweather kondigt officieel bokswedstrijd aan tegen YouTube ster

Floyd Mayweather kondigt officieel bokswedstrijd aan tegen YouTube ster

Floyd Mayweather heeft op sociale media aangekondigd dat hij het in 2021 op zal nemen tegen YouTuber Logan Paul in een bokswedstrijd.

Het ziet er naar uit dat Floyd Mayweather zijn tweede bokswedstrijd geboekt heeft voor 2021. De bokslegende zal op 20 februari de ring in gaan tegen YouTuber Logan Paul in een bokswedstrijd. Mayweather maakte het nieuws zelf bekend via zijn social media kanalen.

Een locatie is niet bekend gemaakt. Wel dat fans die er op tijd bij zijn een flinke korting kunnen verwachten als zij vroeg boeken om (betaald) live mee te kijken. Aan de tot nu toe verstrekte informatie is te zien dat het flink wat scheelt.

Wees er snel bij

Fans kunnen de Mayweather vs. Paul PPV nu kopen voor $ 24,99, maar zodra er een miljoen PPV’s zijn verkocht, gaat de prijs omhoog naar $ 39,99. Na 29 december gaat de prijs omhoog naar $ 59,99 en na 11 februari gaat de prijs omhoog naar $ 69,99. Het is een zeer unieke prijsstructuur wat PPV’s betreft.

Eerder maakte Mayweather bekend op 20 februari de ring in te gaan in Tokio. De wedstrijd tegen Paul zal een demo zijn die waarschijnlijk met aangepaste regels zal worden uitgevechten.

Bekijk ook

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

‘JA MAMA’: Vechter belt moeder midden in wedstrijd (video)

Als je denkt alles al eens gezien te hebben dan heb je het mis. Tijdens ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page