Floyd Mayweather: 'Ik boks nooit meer tegen Conor McGregor' Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather: 'Ik boks nooit meer tegen Conor McGregor'

Floyd Mayweather: 'Ik boks nooit meer tegen Conor McGregor'
Floyd Mayweather: 'Ik boks nooit meer tegen Conor McGregor'

Bokslegende Floyd Mayweather werd gevraagd naar een mogelijke rematch met UFC-ster Conor McGregor.

Mocht je als boksfan zitten te wachten op een rematch tussen Mayweather en McGregor, dan wordt dit een lange zit. In een interview met TMZ deze week, deed 'Money' Mayweather uit de doeken dat hij nooit meer tegen de Ier de ring zal betreden. Het idee al lachte hij zelfs weg.

ZIE OOK>> Mayweather verslaat McGregor in boks oorlog

Het paar stond tegenover elkaar in 2017 in wat een van de meest controversiële bokswedstrijden ooit genoemd kan worden. Het event haalde record aantallen aan kijkers en dito inkomsten. Mayweather won het gevecht via 10e ronde TKO, McGregor heeft sindsdien op een rematch gehoopt.

Het zijn allemaal clowns

Ondanks de grote aantallen, lijkt Mayweather blijkbaar niet geïnteresseerd in het weer vechten tegen McGregor. “Hahahaha. Jongen, jongen, jongen, jongen, jongen. Deze kinderen zijn enkel circus-clowns. Ze kunnen niet op tegen Money May, "zei Mayweather.

McGregor schreeuwt om een ​​rematch sinds hij in augustus 2017 door Mayweather werd uitgeschakeld. Hij is sindsdien teruggekeerd naar MMA, waar hij in oktober 2018 werd verslagen door Khabib Nurmagomedov bij UFC 229. McGregor heeft sindsdien niet gevochten vanwege een schorsing, maar staat te popelen om opnieuw te vechten.

Wat zal er gebeuren

Omdat Mayweather blijkbaar niet geïnteresseerd is in het voor de tweede keer vechten met McGregor, is de kans klein dat er een rematch komt. Toch zouden veel vechtfans een herkansing tussen beiden willen zien. Nu wachten we af om te zien wat McGregor hierover zegt.

Hij zal het niet op prijs stellen dat Mayweather hem een clown noemt, dus verwacht gerust dat McGregor flink zal gaan uithalen. Het liefst doet hij dit in de ring, maar ongetwijfeld zal het een gevecht starten op social media in dit geval. Of zal McGregor berusten in het niet dat zijn wens nooit uit zal komen, de tijd zal het leren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws