Floyd Mayweather: 'Conor McGregor kan niet slaan' rematch 300 miljoen Boks Nieuws
Boks Nieuws

Floyd Mayweather: 'Conor McGregor kan niet slaan' rematch 300 miljoen

Floyd Mayweather: 'Conor McGregor kan niet slaan' rematch 300 miljoen
Floyd Mayweather: 'Conor McGregor kan niet slaan' rematch 300 miljoen

Bokslegende Floyd Mayweather mengt zich tussen de strijd voor een rematch met UFC ster Conor McGregor. En wil 300 miljoen voor een rematch.

Mayweather ziet een tweede wedstrijd boksen tegen McGregor wel zitten. Hij zegt het niet makkelijker te kunnen verdienen. Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 2017, boekte Mayweather (50-0) een tiende ronde overwinning op de Ier.

"Als ik een makkelijke $ 300 miljoen wil verdienen," vertelde Mayweather Shannon Sharpe in zijn podcast toen hem werd gevraagd naar een rematch met McGregor. "Op dezelfde manier, dezelfde resultaten."

Gewoon een softie

Mayweather staat absoluut open voor het idee om nog een keer te boksen met "The Notorious". Maar simpel gezegd is hij op geen enkele manier fan van McGregor. "Conor McGregor kan niet slaan," zei Mayweather. "Hij kan niet slaan. Ik herinner me niet eens de uppercut waar hij mij mee raakte. Het is een softie."

McGregor kondigde aan dat hij tegen boksgrootheid Manny Pacquiao de ring in gaat. Deze wil wel maar stelt voorwaarden. Ondertussen lijkt Mayweather dus ook nog wel een graantje mee te willen pikken en een gemakkelijke betaaldag te boeken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws