Film over bokskampioen Tyson Fury in de maak Boks Nieuws
Boks Nieuws

Film over bokskampioen Tyson Fury in de maak

Film over bokskampioen Tyson Fury in de maak
Film over bokskampioen Tyson Fury in de maak

Tyson Fury bevestigt de de geruchten dat er een film over zijn leven wordt gemaakt.

Fury is in gesprek over het weergeven van zijn bokscarrière in een film. De film gaat over de opkomst van de zwaargewicht kampioen in de sportwereld. De Gypsy King versloeg Deontay Wilder in februari om de WBC-zwaargewicht kampioen te worden.

Het kwam nadat het paar in december 2018 hun eerste gevecht had. Hoewel velen geloven dat de Amerikaan het geluk had de wedstrijd niet te verliezen. Fury worstelt met psychische problemen sinds hij in 2015 voor het eerst wereldkampioen werd nadat hij Wladimir Klitschko versloeg.

Hollywoodwaardig

Zijn epische reis terug naar de top van het boksen is Hollywood waardig. En de 31-jarige geeft toe dat hij 'aanbiedingen' heeft gehad over het maken van een film. 'We hebben aanbiedingen voor de rechten van de Tyson Fury-film gehad van enkele van de grootste tv-bedrijven ter wereld."

Fury is klaar voor een trilogie gevecht met Wilder voordat hij het opneemt tegen collega Brit Anthony Joshua. Deze week is onthuld dat Fury een overeenkomst voor twee gevechten is overeengekomen. Om volgend jaar de huidige WBA-, WBO-, IBF- en IBF-kampioen op zich te nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws