F*cking Baas! Boksicoon Fury daagt alle zwaargewichten uit Boks Nieuws
Boks Nieuws

F*cking Baas! Boksicoon Fury daagt alle zwaargewichten uit

F*cking Baas! Boksicoon Fury daagt alle zwaargewichten uit

Tyson Fury stuurde een krachtige boodschap naar zijn zwaargewicht rivalen door te brullen: 'Ik bezit deze klootzakken' in een video die gisteren op sociale media werd geplaatst.

De WBC-kampioen zwaargewicht blijft onvermurwbaar dat hij is gestopt met boksen nadat hij had aangekondigd dat zijn overwinning op Dillian Whyte in april het einde van zijn carrière betekende. Er zijn echter maar weinigen die echt geloven dat Fury voorgoed verdwenen is.

De Gypsy King heeft eerder aangegeven dat er hij mogelijk terug zal keren tegen Oleksandr Usyk voor £ 500 miljoen of Anthony Joshua waartegen hij gratis wil vechten. De afgelopen dagen is hij ook in verband gebracht met een trilogiegevecht tegen Derek Chisora.

Ik pak ze allemaal

Chisora's promotor Eddie Hearn vertelde eerder deze week aan Boxing Social: "Derek had een aanbod van het Tyson Fury-kamp. “Het was niet genoeg geld, ik weet niet zeker of we dat gevecht gaan zie. ,,Maar goed om te zien dat Tyson Fury zijn opties openhoudt."

En gisteren maakte Fury zijn gevoelens over zijn zwaargewicht rivalen duidelijk. Hij ging naar sociale media om te zingen: ,,Ik ben de verdomd beste, ik ben de verdomd beste, ik ben de beste die er ooit was, de beste die er ooit was, ik ben de verdomde baas.” Fury beëindigde toen zijn lied en voegde eraan toe: “ik ben de fucking baas. Zwaargewichten ik bezit die klootzakken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws