Home / Nieuws / Boks Nieuws / Extreem boksevent BKFC ‘Knucklemania’ aangekondigd, en zo kun je kijken

Extreem boksevent BKFC ‘Knucklemania’ aangekondigd, en zo kun je kijken

BKFC kondigt ‘Knucklemania’ PPV aan tijdens het Super Bowl-weekend met Paige VanZant vs. Britain Hart. Dit Bare Knuckle boksevenement beloofd bloederige actie.

Voormalige UFC-vechter en sexy model Paige VanZant maakt haar debuut in het blote vuist boksen tijdens ‘Knucklemania’. De. Blondine treft daar de doorgewinterde Britain Hart in de headliner.

“Knucklemania” vindt plaats op 5 februari in het RP Funding Center in Lakeland, Florida. De co-headliner van het evenement is Johnny Bedford vs. Dat Nguyen, en de kaart bevat ook een ‘speciaal attractiegevecht’ met oude UFC-ster Chris Leben en Quentin Henry.

Veel aandacht

Het evenement kan live worden meegekeken voor $ 29,99 via FITE.TV en begint om 03.00 uur Nederlandse tijd (6 februari). BKFC-president David Feldman zei dat alle grote platforms naast FITE.TV ook de PPV zullen uitzenden.

,,We willen één event per jaar scheiden en het echt speciaal maken”, vertelde BKFC CEO Dave Feldman aan MMA Fighting. ,,We hebben geweldige gevechten en grote namen, we denken dat we hier veel aandacht van zullen krijgen.”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Alistair Overeem (40) door UFC genadeloos op straat gezet

Alistair Overeem de Nederlandse MMA en kickbokslegende is ontslagen door vechtsport organisatie de UFC. De ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page