Explosief! Tyson Fury toont zijn stootsnelheid (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Explosief! Tyson Fury toont zijn stootsnelheid (video)

Explosief! Tyson Fury toont zijn stootsnelheid (video)

Tyson Fury is uniek in zijn soort. Zijn boksarsenaal in combinatie met zijn gigantische omvang maakt hem bijna onmogelijk te verslaan, wie je ook bent of hoe hard je ook slaat… Je maakt geen kans.

Wereldkampioen zwaargewicht Tyson Fury heeft zijn brute stootkracht en snelheid laten zien in een trainingsvideo die op zijn Instagram-pagina is geplaatst. De Gypsy King moet nog enig licht werpen op welke weg hij zal nemen nadat hij Deontay Wilder heeft uitgeschakeld in hun trilogie gevecht. WBC-verplichte tegenstander Dillian Whyte is als optie geopperd.

Bruut

Andere mogelijkheden zijn landgenoot Joe Joyce of zelfs een gevecht met Oleksandr Usyk. Voorlopig ligt de focus van Fury op het trainen van broer Tommy voor zijn gevecht met Jake Paul op 18 december, maar dat geeft hem de mogelijkheid om zelf actief te blijven.

Fury, die het grootste deel van zijn dagen in de sportschool zal doorbrengen, zelfs als hij niet ‘officieel’ traint, deelde een clip van zijn opmerkelijke stootsnelheid via Instagram. Het is gewoon onmenselijk voor iemand om met die snelheid te kunnen slaan, Fury die 2.06 m is en ruim 115 Kg weegt is een brute kracht volgens insiders en de video bewijst het.

Bekijk ook

Opa mept bumperklever ‘KO’ op snelweg! ‘Boksen verleer je nooit’

Het rotjoch zal al een aantal kilometers achter de bejaarde man

Conor McGregor maakt fans gek met bericht op sociale media

De Ier is nog steeds herstellende van zijn gebroken been dat hij vorig jaar opliep.

‘Schoothondje!’ Oorlog McGregor, Cejudo en UFC laait op

De zaak dreigt flink uit de hand te lopen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page