Explosief! Tyson Fury toont zijn stootsnelheid (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Explosief! Tyson Fury toont zijn stootsnelheid (video)

Explosief! Tyson Fury toont zijn stootsnelheid (video)

Wereldkampioen zwaargewicht Tyson Fury heeft zijn brute stootkracht en snelheid laten zien in een trainingsvideo die op zijn Instagram-pagina is geplaatst. De Gypsy King moet nog enig licht werpen op welke weg hij zal nemen nadat hij Deontay Wilder heeft uitgeschakeld in hun trilogie gevecht. WBC-verplichte tegenstander Dillian Whyte is als optie geopperd.

Bruut

Andere mogelijkheden zijn landgenoot Joe Joyce of zelfs een gevecht met Oleksandr Usyk. Voorlopig ligt de focus van Fury op het trainen van broer Tommy voor zijn gevecht met Jake Paul op 18 december, maar dat geeft hem de mogelijkheid om zelf actief te blijven.

Fury, die het grootste deel van zijn dagen in de sportschool zal doorbrengen, zelfs als hij niet ‘officieel’ traint, deelde een clip van zijn opmerkelijke stootsnelheid via Instagram. Het is gewoon onmenselijk voor iemand om met die snelheid te kunnen slaan, Fury die 2.06 m is en ruim 115 Kg weegt is een brute kracht volgens insiders en de video bewijst het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws