Ex-kampioen Andy Ruiz uitgedaagd door 63-jarige boksveteraan Nieuws
Nieuws

Ex-kampioen Andy Ruiz uitgedaagd door 63-jarige boksveteraan

Ex-kampioen Andy Ruiz uitgedaagd door 63-jarige boksveteraan
Ex-kampioen Andy Ruiz uitgedaagd door 63-jarige boksveteraan

De Nigeriaanse bokser, Bash Ali, heeft zijn zinnen gezet op ex-wereldkampioen zwaargewicht boksen, Andy Ruiz Jr.

The Nigerian News meld dat Ali, die in 1985 geschiedenis schreef als eerste Cruiserweight-bokskampioen van het Afrikaanse continent, Ruiz onder handen wil nemen.

Nu 35 jaar na het bereiken van die prestatie wil hij opnieuw de ring in gaan om een bokswedstrijd te doen. Maar hoe meer Ali het gevecht probeert te pushen, hoe meer obstakels hij tegenkomt. Niet iedereen ziet een match echt zitten.

Bewijzen

De bokser zegt echter dat hij zou blijven lobbyen totdat zijn droom uitkomt. De 63-jarige stelt een wedstrijd voor met Ruiz die onlangs zijn titels verloor aan Anthony Joshua, om te laten zien dat hij als veteraan nog best wat in huis heeft.

Vanuit het kamp van Ruiz is er nog niet gereageerd op de uitdaging, of deze er überhaupt komt valt te bezien aangezien er waarschijnlijk een wedstrijd tegen Dillian Whyte aan komt, die door promotor Eddie Hearn naar voren is geschoven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws