Ex Bokskampioen haalt handschoenen uit het vet voor Fury & Joshua Nieuws
Nieuws

Ex Bokskampioen haalt handschoenen uit het vet voor Fury & Joshua

Ex Bokskampioen haalt handschoenen uit het vet voor Fury & Joshua
Ex Bokskampioen haalt handschoenen uit het vet voor Fury & Joshua

Hij stopte met boksen wegens een blessure maar David Haye is klaar voor een comeback.

De voormalige zwaargewicht kampioen Haye zegt dat alleen de besten hem zouden kunnen verleiden tot een terugkeer naar de ring. Haye vocht voor het laatst in 2018 en wordt mogelijk aangetrokken tot een laatste mega wedstrijd.

Het laatste gevecht dat Haye voerde was in 2018, hij gelooft dat zijn lichaam weer in goede gezondheid verkeert na een golf van blessure problemen, maar geeft toe dat een terugkeer naar het kampioenschap het tot het uiterste zou drijven.

Geen last meer

De 39-jarige Haye vertelde Behind The Gloves: "De enige waarvoor ik het zou doen, is de winnaar van Anthony Joshua en Tyson Fury, want dat zou No1 vs No1 zijn. "Al mijn blessures zijn genezen. Er is geen hardcore training geweest. Ik train thuis met mijn gewichten."

Haye scheurde zijn achillespees tijdens zijn wrokwedstrijd in 2017 tegen licht zwaargewicht Bellew. Hij verloor en de daaropvolgende rematch-nederlaag in vijf ronden beëindigden de carrière van de Londenaar, die een verbluffende WBA-titeloverwinning op Nikolai Valuev behaalde voordat hij werd verslagen door Wladimir Klitschko.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws