? | Ex-Bellator kampioen grapt bij blote vuist boks staredown Nieuws
Nieuws

? | Ex-Bellator kampioen grapt bij blote vuist boks staredown

? | Ex-Bellator kampioen grapt bij blote vuist boks staredown

Hector Lombard slaagde er tegelijkertijd vriendelijk en vijandig te zijn tijdens de weging voor Bare Knuckle FC 10.

Waarom zo serieus zal voormalig Bellator kampioen Hector Lombard hebben gedacht tijdens de staredown voor zijn blote vuist gevecht van zaterdagavond.

De voormalige Bellator middengewicht kampioen en UFC vechter werd geconfronteerd met tegenstander David Mundell op vrijdag voorafgaand aan hun gevecht in het Broward County Convention Center in Ft. Lauderdale.

Moeilijk mannetje

Lombard verspilde geen tijd en liet zijn tegenstander weten dat hij serieus is met een lichte duw. Maar in echte "Lightning" -stijl volgde hij de show met een glimlach en handdruk voor zijn tegenstander, zoals te zien in de video hierboven.

Lombard is een Cubaans-Australische professionele MMA-vechter, bodybuilder en voormalige Olympische judoka die deelnam aan de middengewicht divisie in het Ultimate Fighting Championship. Hij was de eerste Bellator middengewicht wereldkampioen ooit. Zaterdag zal hij daar het Bare Knuckle boksen aan gaan toevoegen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws