Evander Holyfield stelt eisen voor comeback gevecht met Mike Tyson Nieuws
Nieuws

Evander Holyfield stelt eisen voor comeback gevecht met Mike Tyson

Evander Holyfield stelt eisen voor comeback gevecht met Mike Tyson
Evander Holyfield stelt eisen voor comeback gevecht met Mike Tyson

Evander Holyfield en Mike Tyson zijn in training om een comeback te maken.

De twee voormalige kampioenen zijn terug in training om terug te keren naar de boksring. Evander Holyfield heeft Mike Tyson gewaarschuwd dat hij zich in een fenomenale vorm bevindt in afwachting van een mogelijk comeback-gevecht tussen de twee zwaargewicht legendes.

Holyfield zegt alleen akkoord te gaan met de wedstrijd als knock-out stoten worden verboden. De 57-jarige is al bijna een decennium uit de ring, maar plaatste eerder deze week trainingsbeelden als reactie op Tysons eigen brute comeback video.

Tyson en Holyfield klaar om te vechten

"Mike ziet er scherp uit, maar ik ben in zeer goede conditie en fysiek en mentaal in vorm. En als het geld ook goed is, laten we het dan doen,"zegt Holyfield. "Aangezien we allebei een comeback hebben aangekondigd, zou een gevecht tussen mij en Mike zeker het gevecht zijn dat mensen willen zien. "

Intussen zijn de boks fans ook al aardig opgewarmd voor een gevecht tussen de twee bokslegendes en bruist social media van de opmerkingen over wie zal winnen. Er verschijnen zelfs al fan art posters compleet met datum en locatie zoals 11 juli in Saudi Arabië.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws