Evander Holyfield over derde gevecht met Mike Tyson: ‘Ik weet dat het zal gebeuren’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Evander Holyfield over derde gevecht met Mike Tyson: ‘Ik weet dat het zal gebeuren’

Evander Holyfield over derde gevecht met Mike Tyson: ‘Ik weet dat het zal gebeuren’

Evander Holyfield over derde gevecht met Mike Tyson: 'Ik weet dat het gaat gebeuren'

Evander Holyfield zegt dat een trilogie gevecht tegen rivaal Mike Tyson dichterbij komt. De twee boksveteranen stonden twee keer eerder tegenover elkaar. Het laatste gevecht kostte Holyfield een stuk van zijn oor. Tyson nam er een flinke hap uit.

In een interview met TMZ zegt Evander Holyfield zegt dat de reden dat hij dit derde gevecht met Tyson wil, is dat de fans het willen zien. Holyfield sloeg Tyson knock-out in het eerste gevecht. Hij won vervolgens door diskwalificatie het tweede gevecht vanwege Tysons beruchte bijt incident.

Het gaat gebeuren

In het gesprek met TMZ Sports zei Holyfield dat hij er vertrouwen in heeft dat het derde Tyson gevecht zal worden geboekt. ,,We hebben zeker gesprekken met ze gehad. Het ziet ernaar uit dat het gaat gebeuren”, zei Holyfield. “Laten we het doen. Simpel als dat. Laten we het doen.”

Tysons rentree gevecht tegen Roy Jones Jr. was vermakelijk. Het evenement verkocht 1,6 miljoen PPV’s, wat bewijst dat Tyson nog steeds een grote aantrekkingskracht heeft. Voor Holyfield een teken dat de fans hem zeker tegen Tyson willen zien. ,,Ik ben een zeer zelfverzekerd persoon. Ik denk dat het gaat gebeuren”, aldus Holyfield.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page