Evander Holyfield en Wladimir Klitschko trainen voor comeback Boks Nieuws
Boks Nieuws

Evander Holyfield en Wladimir Klitschko trainen voor comeback

Evander Holyfield en Wladimir Klitschko trainen voor comeback
Evander Holyfield en Wladimir Klitschko trainen voor comeback

Bokslegendes Evander Holyfield en Wladimir Klitschko komen samen in de sportschool, voorafgaand aan de comeback van de 57-jarige Holyfield.

Evander Holyfield heeft de Oekraïense legende Wladimir Klitschko naar zijn trainingskamp gebracht. Om hem te helpen zich voor te bereiden op zijn sensationele terugkeer naar het boksen.

Comeback

Holyfield is gespot in de sportschool met voormalig zwaargewicht kampioen Wladimir Klitschko. Dit terwijl de veteraan zich blijft opmaken voor een comeback.

De Oekraïense legende Klitschko is opgeroepen voor Holyfield zijn trainingskamp om hem te helpen zich voor te bereiden op een mogelijke aanstaande trilogie met Mike Tyson.

Senasatie

Holyfield plaatste een foto van zichzelf en Klitschko in de sportschool op Instagram met het onderschrift: 'Omring jezelf met grootsheid'. In 2011 hing Holyfield zijn handschoenen op.

Maar ziet zichzelf later dit jaar een sensationele comeback maken tegen de oude rivaal Tyson, meer dan 20 jaar na hun laatste ontmoeting. Tyson kondigde ook een comeback aan en is sindsdien hard aan het trainen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws