Evander Holyfield en Wladimir Klitschko trainen voor comeback – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Evander Holyfield en Wladimir Klitschko trainen voor comeback

Evander Holyfield en Wladimir Klitschko trainen voor comeback

Evander Holyfield en Wladimir Klitschko trainen voor comeback
Holyfield (L) en Klitschko (R)

Bokslegendes Evander Holyfield en Wladimir Klitschko komen samen in de sportschool, voorafgaand aan de comeback van de 57-jarige Holyfield.

Evander Holyfield heeft de Oekraïense legende Wladimir Klitschko naar zijn trainingskamp gebracht. Om hem te helpen zich voor te bereiden op zijn sensationele terugkeer naar het boksen.

Comeback

Holyfield is gespot in de sportschool met voormalig zwaargewicht kampioen Wladimir Klitschko. Dit terwijl de veteraan zich blijft opmaken voor een comeback.

De Oekraïense legende Klitschko is opgeroepen voor Holyfield zijn trainingskamp om hem te helpen zich voor te bereiden op een mogelijke aanstaande trilogie met Mike Tyson.

Senasatie

Holyfield plaatste een foto van zichzelf en Klitschko in de sportschool op Instagram met het onderschrift: ‘Omring jezelf met grootsheid’. In 2011 hing Holyfield zijn handschoenen op.

Maar ziet zichzelf later dit jaar een sensationele comeback maken tegen de oude rivaal Tyson, meer dan 20 jaar na hun laatste ontmoeting. Tyson kondigde ook een comeback aan en is sindsdien hard aan het trainen.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page