? Esports Boxing Club het super realistische boksspel voor PS5 en Xbox Nieuws
Nieuws

? Esports Boxing Club het super realistische boksspel voor PS5 en Xbox

? Esports Boxing Club het super realistische boksspel voor PS5 en Xbox

Esports Boxing Club is een game die je als boks fan niet mag mislopen. Dit super super realistische boksspel welke op Playstation en Xbox zal uitkomen doet je beleven alsof jezelf in de boksring staat.

Grote namen uit de bokssport zoals Anthony Joshua hebben zich al verbonden aan Esports Boxing Club. De boksers die meedoen krijgen een flinke som om in het spel mee te doen. Gaming experts typeren Esports Boxing Club nu al als de meest complete boks game ooit.

Jouw favoriete bokser

Er is dan nog wel geen releasedatum voor ESBC, maar we weten wel dat het in "de komende maanden" zal verschijnen voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en pc. Steel City werkt eraan om hun selectie vechters voortdurend uit te breiden. die doen zij door meer profs te krijgen voor volledige lichaamsscans, dus blijf op de hoogte en kijk of je favoriete bokser zich bij de gelederen voegt.

Zodra de Esports Boxing Club speelbare demo verschijnt zullen wij je op de hoogte brengen. Leuk feitje is dat Todd Grisham, bekend als de presentator bij GLORY Kickboxing betrokken is bij het spel. Zie onderstaande video voor meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws