Erfenis Mayweather op het spel met gevecht tegen Logan Paul Nieuws
Nieuws

Erfenis Mayweather op het spel met gevecht tegen Logan Paul

Erfenis Mayweather op het spel met gevecht tegen Logan Paul

Floyd Mayweather Jr zet zijn reputatie op het spel tegen You Tube-ster Logan Paul, zo vindt voormalig bokskampioen Carl Froch. En hoewel Froch ervan overtuigd is dat Mayweather er ongeschonden doorheen zal komen, heeft hij de ongeslagen superster gewaarschuwd dat een verlies zijn erfenis in de sport zou kunnen vernietigen.

,,We kunnen erachter komen of Logan Paul een beetje kan vechten als hij in de ring staat met Mayweather", zegt Froch. ,,Mayweather zal ongelooflijk moeilijk te raken zijn. Logan is zwaarder en langzamer en hoewel Mayweather al zo lang op geen enkel niveau heeft gevochten, maakt het echt niet uit."

De broer van Logan, Jake Paul zorgde onlangs voor een verrassing door UFC-vechter Ben Askren knock-out te slaan. Het gevaar kan dus in een klein hoekje zitten, even. niet opletten en Mayweather kan gevellord worden. Maar Froch zegt dat een oude Vos nooit zijn streken verliest.

Enkeltje Australië

,,Mayweather zou veel te goed voor hem moeten zijn, maar het is opwindend en interessant omdat Logan Paul zo groot is, Mayweather al zo lang met pensioen is, en je denkt, 'Oh wat als Mayweather zijn hele nalatenschap verpest door te verliezen van een YouTuber?', aldus Froch.

,,Ik wil niet zeggen dat Logan geen kans heeft, maar hij heeft een kans Logan, omdat hij eruitziet alsof hij behoorlijk in vorm kan komen. Hij heeft een paar gevechten gehad en hij is zo groot. Mayweather zou uiteindelijk de spot kunnen drijven met zijn hele carrière. Als hij wordt gepakt en neergehaald, zal dat gênant zijn. Als hij verliest, kan hij net zo goed een enkeltje naar Australië kopen", sluit Froch af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws