Engelse Bare Knuckle bokser wil Lobov slopen (video) Nieuws
Nieuws

Engelse Bare Knuckle bokser wil Lobov slopen (video)

Engelse Bare Knuckle bokser wil Lobov slopen (video)

Bare Knuckle Boxing is de afgelopen week veel in het nieuws geweest.

Niet in de laatste plaats vanwege de foto's van de gezichten van Artem Lobov en Jason Knight, die er uit zagen als kapot geslagen stukken rundvlees. De voormalige UFC-vechters ontmoetten elkaar in de hoofdpartij van Bare Knuckle Fighting Champonship 5 en ontketende een bloedige oorlog.

LEES OOK > Artem Lobov sloopt Jason Knight

Toegegeven, er was niet veel vakmanschap bij betrokken omdat beide vechters als een dolle tekeer gingen. Uiteindelijk kreeg Lobov de winst toegekend en treft voormalig wereldkampioen bokser Paulie Malignaggi in juni. Er is een Engelse Bare Knuckle bokser genaamd Tyler Goodjohn die een Bare Knuckle partij tegen Lobov wel ziet zitten.

Verschil moet er zijn

Goodjohn was een paar keer op social media verschenen om Lobov, Conor McGregor en Paulie Malignaggi uit te dagen. Goodjohn vecht voor de Britse promotie Bare Knuckle Boxing (BKB). Er een verschil in het vaardigheidsniveau van Goodjohn en zijn eventuele tegenstanders zoals Lobov of Knight.

De Engelsman vecht in stijl en niet elk gevecht eindigt met bloed, hij staat bekend om zijn goede knockdowns en over het algemeen goede gevechten. "Ik kan zeker een gevecht zien gebeuren met Lobov. Ik denk dat het moet gebeuren. Ik ben een van de beste in het Verenigd Koninkrijk. Ik denk dat het een erg vermakelijk gevecht zal zijn en het Bare Knuckle boksen de aandacht geeft die het verdient," zegt Goodjohn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws