COVID-19: Eerste live boksevenement in Rusland op 15 juni – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / COVID-19: Eerste live boksevenement in Rusland op 15 juni

COVID-19: Eerste live boksevenement in Rusland op 15 juni

Het eerste live boksevent in Rusland zal over slechts één dag van start gaan in Moskou. Het evenement voldoet naar verluidt aan de strengste eisen.

Rusland is zwaar getroffen door het coronavirus (het op twee na grootste aantal gevallen na de VS en Brazilië). Maar in Moskou, het epicentrum van de verspreiding in het land, is de transmissiesnelheid aanzienlijk vertraagd.

Het regime van zelfisolatie is door de burgemeester van Moskou, Sergey Sobyanin, opgeheven. Hoewel massa sportactiviteiten op het moment per dag worden overwogen. Het gevaar is echter niet weg aangezien Rusland dagelijks ongeveer 8 tot 9 duizend nieuwe besmetting gevallen produceert.

Titelgevecht

Het Patriot-promotiebedrijf organiseert maandag een gesloten maar op televisie uitgezonden boksevenement zonder publiek. Topbokser Khariton Agrba zal in de headliner staan. In dee wedstrijd staat een vacante WBA Continental 140lb-titel op het spel.

Agrba stond eerst gepland tegen Alexander Podolskiy (11-1, geen KOs). De laatste liep een blessure op en werd vervangen door de hardnekkige lokale Armeense Manuk Dilanyan (11-3-1, 4 KOs). De 24-jarige Agrba is niet van plan om zich uitsluitend op prijsvechten te concentreren. Hij is ook in zware concurrentie voor een plaats in de Olympische ploeg van Tokyo 2021.

Bekijk ook

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

BREAKING: Poirier vs McGregor officieel voor 10 juli

Conor McGregor en Dustin Poirier zullen dan toch echt de UFC-kooi in gaan tegen elkaar.

‘Hersenloze’: bekende MMA-scheidsrechter maakte grote fout

John McCarthy de bekende MMA-scheidsrechter heeft flink wat commentaar op een van zijn collega's.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page