Eddie Hearn in gesprek met Conor McGregor over bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Eddie Hearn in gesprek met Conor McGregor over bokswedstrijd

Eddie Hearn in gesprek met Conor McGregor over bokswedstrijd

Het stof was nauwelijks neergedaald op de nederlaag van Conor McGregor tegen Khabib Nurmagomedov toen de coach van de Ier, John Kavanagh, erop stond dat een bokswedstrijd met Paulie Malignaggi een optie bleef voor 'The Notorious'.

McGregor lijkt vastberaden om een ​​rematch te krijgen met Nurmagomedov, maar dat lijkt zeer onwaarschijnlijk gezien de manier waarop hun UFC lichtgewicht titel gevecht vorige maand eindigde.

McGregor's trainer Kavanagh beweerde dat McGregor zou kunnen terugkeren naar de boksring in een poging om zijn eerste overwinning te claimen, met voormalig vijand Floyd Mayweather en ex-sparring partner Paulie Malignaggi als legitieme opties.

Veel geld

Matchroom Boxing baas Eddie Hearn is doodserieus wanneer hij zegt dat hij een eventuele bokswedstrijd wil promoten en zegt, "McGregor heeft een goed leven geleid sinds hij met pensioen is, dus je weet nooit hoe hij is zal terugkomen Maar ik zal één ding zeggen, als hij terugkomt dan wordt het een goed gevecht. "

Een ding is zeker als McGregor gaat boksen dan zal het om een zeer grot geld bedrag gaan. Er wordt gespeculeerd dat het in de tientallen miljoen zal lopen. Hearn zegt in gesprek te zijn met het team van McGregor, wanneer en tegen wie McGregor zal gaan boksen zal in de aankomende tijd blijken,

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws