VECHT FIT: Boksreus verliest 40 kilo in twee maanden
Home / Nieuws / Boks Nieuws / VECHT FIT: Boksreus verliest 40 kilo in twee maanden

VECHT FIT: Boksreus verliest 40 kilo in twee maanden

Hij is een van de sterkste mannen van de wereld, Eddie Hall en binnenkort stapt hij de boksring in tegen Hafthor Bjornsson.

Hall is een van de sterkste mannen ter wereld omdat te blijven consumeert hij dagelijks een bijna obscene hoeveelheid calorieën aan voedsel. Voor de bokswedstrijd echter wilde hij zijn conditie verbeteren en fitter worden.

Veel eten en toch afvallen

De voormalige Sterkste Man van de Wereld heeft een gigantisch dieet van 7.000 calorieën per dag. Dit is bijna drie keer de aanbevolen hoeveelheid voor een gezonde volwassen man. Toch is Hall er in geslaagd af te vallen dankzij een intensief trainingsprogramma.

Hij wil vooral wendbaarder zijn en snelheid combineren met brute kracht. Hall vertelde Lad Bible over zijn dieet van zes maaltijden per dag. “Vanwege mijn grootte en de intensiteit van mijn trainingsprogramma, moet ik veel eten”, zei Hall. “Ik consumeer momenteel ongeveer 7.000 calorieën per dag, met een verscheidenheid aan eiwitten, koolhydraten en groenten. “

Boksen is het beste

Het is niet alleen tijdrovend om zoveel te eten, het vergt ook veel planning, consistentie en inspanning. Het dieet bestaat vooral uit kip, rijst, groenten, chocolade, muesli, gebakken aardappelen en koolsalade. Nu zou een dieet met 7.000 calorieën voor de meesten van ons rampzalige resultaten opleveren.

Maar sterke man Hall zorgt ervoor dat hij er zoveel mogelijk verbrandt, met zijn intensieve training inclusief zwemmen, dagelijkse cardio sessies en, natuurlijk, intensieve bokstraining. Het boksen verbrand het meeste energie en vet. “Het is belangrijk dat ik mijn energieniveau en focus op peil houd en dat mijn spieren snel herstellen, waar supplementen echt bij kunnen helpen”, zegt Hall.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page