VECHT FIT: Boksreus verliest 40 kilo in twee maanden – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / VECHT FIT: Boksreus verliest 40 kilo in twee maanden

VECHT FIT: Boksreus verliest 40 kilo in twee maanden

Hij is een van de sterkste mannen van de wereld, Eddie Hall en binnenkort stapt hij de boksring in tegen Hafthor Bjornsson.

Hall is een van de sterkste mannen ter wereld omdat te blijven consumeert hij dagelijks een bijna obscene hoeveelheid calorieën aan voedsel. Voor de bokswedstrijd echter wilde hij zijn conditie verbeteren en fitter worden.

Veel eten en toch afvallen

De voormalige Sterkste Man van de Wereld heeft een gigantisch dieet van 7.000 calorieën per dag. Dit is bijna drie keer de aanbevolen hoeveelheid voor een gezonde volwassen man. Toch is Hall er in geslaagd af te vallen dankzij een intensief trainingsprogramma.

Hij wil vooral wendbaarder zijn en snelheid combineren met brute kracht. Hall vertelde Lad Bible over zijn dieet van zes maaltijden per dag. “Vanwege mijn grootte en de intensiteit van mijn trainingsprogramma, moet ik veel eten”, zei Hall. “Ik consumeer momenteel ongeveer 7.000 calorieën per dag, met een verscheidenheid aan eiwitten, koolhydraten en groenten. “

Boksen is het beste

Het is niet alleen tijdrovend om zoveel te eten, het vergt ook veel planning, consistentie en inspanning. Het dieet bestaat vooral uit kip, rijst, groenten, chocolade, muesli, gebakken aardappelen en koolsalade. Nu zou een dieet met 7.000 calorieën voor de meesten van ons rampzalige resultaten opleveren.

Maar sterke man Hall zorgt ervoor dat hij er zoveel mogelijk verbrandt, met zijn intensieve training inclusief zwemmen, dagelijkse cardio sessies en, natuurlijk, intensieve bokstraining. Het boksen verbrand het meeste energie en vet. “Het is belangrijk dat ik mijn energieniveau en focus op peil houd en dat mijn spieren snel herstellen, waar supplementen echt bij kunnen helpen”, zegt Hall.

Bekijk ook

Conor McGregor ziet aankoop Manchester United wel zitten

Gisteren vielen de ideeën in het water voor een Europese Super League, de voetbalfans zien het niet zitten.

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page