DUH: Wilder vs Fury 3, pak te zwaar, ontslagen trainer en meer - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / DUH: Wilder vs Fury 3, pak te zwaar, ontslagen trainer en meer

DUH: Wilder vs Fury 3, pak te zwaar, ontslagen trainer en meer

Het blijkt dat voormalig WBC kampioen voor een derde keer tegen Tyson Fury wil gaan knokken.

Diverse media melden dat Deontay Wilder het in de zomer nog een keer gaat opnemen tegen Tyson Fury, althans dat zegt hij. Boks experts vinden het te vroeg na de wedstrijd om nu al om een rematch te roepen, echter moet dit binnen 30 dagen volgens de clausule in het vecht-contract van afgelopen weekend.

Maar er is meer, ook wordt gemeld dat de trainer die de handdoek in de ring gooide de laan uit gestuurd is. Het werd de hoek van Wilder teveel toen bleek dat diens benen zijn bovenlichaam niet meer konden dragen. Wilder werd flink aangeslagen in de eerste ronde waardoor hij zwabberend door de ring ging.

Excuus Truus

Wilder wijdt dit niet aan de stoot tegen zijn oor, maar het zware pak wat hij droeg bij de opkomst is de boosdoener volgens de bokser. Ook zijn trainer claimde dit al eerder. “Ik had niet verwacht dat het pak zo zwaar was, daardoor was ik al vermoeid toen ik bij de ring aankwam,”zegt Wilder maandag.

Duhhh… Was het pak dan niet op voorhand getest en gepast vraagt je je dan af? Maar goed, excuses om het verlies te compenseren lijken er genoeg. Fury ondertussen accepteert een derde gevecht en wil best nog een rondje knokken met Wilder. Afwachten dus wanneer het officieel wordt.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page