Dubois velt Dinu met ENORME knock-out (video) Nieuws
Nieuws

Dubois velt Dinu met ENORME knock-out (video)

Dubois velt Dinu met ENORME knock-out (video)

Daniel Dubois sloeg gisteravond Bogdan Dinu bruut 'KO" in de tweede ronde en laat zijn eerdere nederlaag tegen Joe Joyce vervagen. Voor 1.000 fans in Telford's International Center liet Dubois zien nog steeds bij de topboksers te horen.

Voordat hij perfect een verwoestende rechter stoot opzette in de vroege stadia van de tweede ronde, waardoor de ervaren Roemeense Dinu tegen het canvas crashte, was Dubois de dominante bokser in de WBA titel eliminatie wedstrijd.

Terug van weggeweest

,,Het was een zware rit en ik ben blij om terug te zijn", vertelde Dubois na afloop aan BT Sport. Het was een broodnodige overwinning voor Dubois, die werd geconfronteerd met harde beschuldigingen van "opgeven" tegen Joyce in een gedenkwaardige wedstrijd in november vorig jaar die zijn ongeslagen record verpestte.

Het vierels destijds koste Dubois zijn Britse, Commonwealth, WBC Silver en WBO titels, internationale titels en de vacante Europese titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws