DUBIEUZE CORONATESTS: Bokskampioen voelt zich genaaid – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / DUBIEUZE CORONATESTS: Bokskampioen voelt zich genaaid

DUBIEUZE CORONATESTS: Bokskampioen voelt zich genaaid

DUBIEUZE CORONATESTS: Bokskampioen voelt zich genaaid

Na binnen een paar weken voor een tweede Covid-19-test te zijn gezakt. Trekt WBO-kampioen supervedergewicht Jamel Herring de nauwkeurigheid van de tests in twijfel.

De ongelukkige Herring slaagde aanvankelijk niet voor een test op 22 juni, maar testte op 3 juli negatief. Nadat hij geen verdere symptomen had vertoond leek zijn titel verdediging van 14 juli tegen Jonathan Oquendo in kannen en kruiken. Herring’s tweede mislukte test aan de vooravond van het gevecht gooide roet in het eten.

Niks aan de hand

Een follow-up antilichaam test weerlegde blijkbaar het tweede testresultaat (een vals positief). Maar Herring vs Oquendo werd alsnog geannuleerd en Mikaela Mayer’s supervedergewicht gevecht met Helen Joseph werd verheven tot de status van headliner tijdens de show van dinsdagavond in de MGM Grand, Las Vegas.

“Deze tests zijn voor 30% defect”, plaatste een verbijsterde Haring op Twitter. “Ik werd vandaag zelfs wakker op gewicht, klaar om te gaan, en nam vanmorgen zelfs een antilichaamtest om te bewijzen dat ik in orde was, maar de commissie wilde het niet riskeren.

Andere datum

‘Het gekke is dit was de gemakkelijkste afvalperiode die ik had! Ik was niet uitgeput en ik had eerder vorige week kunnen aankomen. Mijn trainer en manager Brian ‘Bomac’ McIntyre wilde zien of ik kon vechten op vedergewicht… Maar het mag niet.”

‘Ik heb al het mogelijke gedaan. Ze vroegen me om vanmorgen de antilichaam test te doen, welke het tweede positieve resultaat weerlegde. En nog annuleren ze het gevecht. ” Herring moet nu mogelijk tot augustus wachten op een datum voor zijn tweede verdediging. Een gevecht met kampioen Carl Frampton blijft voor eind 2020 staan.

Bekijk ook

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

BREAKING: Poirier vs McGregor officieel voor 10 juli

Conor McGregor en Dustin Poirier zullen dan toch echt de UFC-kooi in gaan tegen elkaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page