Dreigende taal Tyson Fury: ‘Ik sla hem knock-out in drie rondes Boks Nieuws
Boks Nieuws

Dreigende taal Tyson Fury: ‘Ik sla hem knock-out in drie rondes

Dreigende taal Tyson Fury: ‘Ik sla hem knock-out in drie rondes
Dreigende taal Tyson Fury: ‘Ik sla hem knock-out in drie rondes

Anthony Joshua en Tyson Fury hebben alle vier de belangrijkste zwaargewicht bokstitels.

Fury nam de WBC-titel met gemak af van Deontay Wilder in februari. Terwijl Joshua zijn WBA, IBF en WBO-titels met succes verdedigde, tegen Kubrat Pulev op zaterdag in Londen.

Een ramkoers tussen deze grootste namen lijkt onvermijdelijk. Maar Joshua daagde Fury niet direct uit in zijn interview na het gevecht. ,,Het gaat niet om de tegenstander, het gaat om de erfenis en de titel", zei Joshua. "Wie de titel heeft, dan wil ik die titel, ik zou graag met hem willen vechten. Als dat Tyson Fury is, laat het dan Tyson Fury zijn! "

Grote zwerver

Het was niet verwonderlijk dat Fury dit ook zag en hij was er als de kippen bij om een ​​korte video op te nemen waarin hij Joshua uitdaagde, terwijl hij een lelijke kersttrui droeg. ,,Nou daar ga je allemaal, Anthony Joshua is gewoon zelf live op televisie", zei Fury.

,,Hij werd gevraagd of hij met mij wol vechten. En hij draaide om de hete brij heen. Ik wil de strijd. Ik wil de volgende strijd. Ik zal hem in drie rondes knock-out slaan. Hij is een grote zwerver, kan niet wachten om hem knock-out te slaan", aldus Fury. Die terloops Joshua uitmaakte voor een praatjesmaker zonder tanden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws