Home / Nieuws / Boks Nieuws / Dreigende taal Tyson Fury: ‘Ik sla hem knock-out in drie rondes

Dreigende taal Tyson Fury: ‘Ik sla hem knock-out in drie rondes

Anthony Joshua en Tyson Fury hebben alle vier de belangrijkste zwaargewicht bokstitels.

Fury nam de WBC-titel met gemak af van Deontay Wilder in februari. Terwijl Joshua zijn WBA, IBF en WBO-titels met succes verdedigde, tegen Kubrat Pulev op zaterdag in Londen.

Een ramkoers tussen deze grootste namen lijkt onvermijdelijk. Maar Joshua daagde Fury niet direct uit in zijn interview na het gevecht. ,,Het gaat niet om de tegenstander, het gaat om de erfenis en de titel”, zei Joshua. “Wie de titel heeft, dan wil ik die titel, ik zou graag met hem willen vechten. Als dat Tyson Fury is, laat het dan Tyson Fury zijn! “

Grote zwerver

Het was niet verwonderlijk dat Fury dit ook zag en hij was er als de kippen bij om een ​​korte video op te nemen waarin hij Joshua uitdaagde, terwijl hij een lelijke kersttrui droeg. ,,Nou daar ga je allemaal, Anthony Joshua is gewoon zelf live op televisie”, zei Fury.

,,Hij werd gevraagd of hij met mij wol vechten. En hij draaide om de hete brij heen. Ik wil de strijd. Ik wil de volgende strijd. Ik zal hem in drie rondes knock-out slaan. Hij is een grote zwerver, kan niet wachten om hem knock-out te slaan”, aldus Fury. Die terloops Joshua uitmaakte voor een praatjesmaker zonder tanden.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page