Dopingzaak Spong: Moeite met zoeken nieuwe tegenstander Usyk Nieuws
Nieuws

Dopingzaak Spong: Moeite met zoeken nieuwe tegenstander Usyk

Dopingzaak Spong: Moeite met zoeken nieuwe tegenstander Usyk
Dopingzaak Spong: Moeite met zoeken nieuwe tegenstander Usyk

Het schijnt niet makkelijk zijn om een vervanger te vinden voor de op doping betrapte Tyrone Spong.

De Russische bokser Alexander Ustinov, 42, werd genoemd als tegenstander voor Oleksandr Usyk, 32, in zijn zwaargewicht debuut op 12 oktober, zo heeft de Oekraïense boksermanager, Oleksandr Krasiuk gezegd. Echter gaat dit niet door.

ZIE OOK >> Tyrone spong betrapt op verboden middelen

"Er is een kans dat Usyk op 12 oktober zal vechten, maar de Russische Alexander Ustinov zal zeker niet zijn rivaal zijn. Andere opties worden overwogen. Ik kan alleen niet zeggen welke," zegt Krasiuk.

Wie o wie?

Eerder werd gemeld dat Ustinov was overeengekomen om de Nederlands-Surinaamse bokser Tyrone Spong te vervangen in een gevecht met Usyk. Echter werd Spong gesnapt op het gebruik van doping.

ZIE OOK>> Tyrone Spong er in geluisd met doping constatering

Op 8 oktober werd gemeld dat de Voluntary Anti-Doping Association (VADA) verboden middelen had ontdekt bij de dopingcontrole van Spong. Het team van Usyk zei dat er een aantal andere boksers klaar stonden om in te stappen, maar dit blijkt niet het geval, dus gaat de zoektocht door.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws