Door hersentumor geteisterde bokskampioen geeft niet op (video) Nieuws
Nieuws

Door hersentumor geteisterde bokskampioen geeft niet op (video)

Door hersentumor geteisterde bokskampioen geeft niet op (video)

Met meer dan 50 professionele gevechten over de hele wereld werd dit zonder twijfel de strijd van zijn leven. Het verwijderen van de tumor vereiste een operatie van 15 uur. Op 12 maart werd McDonagh met succes geopereerd, er werd gevreesd voor mogelijke neveneffecten, maar de bokser zette niet bij de pakken neer.

Een intens revalidatieproces van maanden in het St Georges Hospital in Londen werd zijn vruchten af. Maandag plaatste McDonagh een video op twitter die voor velen een inspiratie bron zal zijn. "Alles is mogelijk mij werd verteld dat ik waarschijnlijk nooit meer zou lopen, " zegt McDonagh terwijl hij een trap op en af loopt.

Droom maar maakt het waar

Tijdens de operatie om de tumor te verwijderen werd een groot deel van de linker hersenhelft verwijderd, "kijk wat ik doe geloof het je kunt het bereiken door hard werken en doorzetten, als je niet probeert verdien je het niet om te dromen. "

McDonagh krijgt veel bijval van uit de bokswereld en veel prof boksers reageren dan ook vol respect op zijn twitter post. McDonagh die in het verleden veel in het nieuws kwam ook door een vermeende doping affaire waarvoor hij een flinke schorsing kreeg, laat met de video zien dat veel te overwinnen is als de wil daar is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws