DOODSLAG: Bokskampioen op de vlucht voor de politie Boks Nieuws
Boks Nieuws

DOODSLAG: Bokskampioen op de vlucht voor de politie

DOODSLAG: Bokskampioen op de vlucht voor de politie
DOODSLAG: Bokskampioen op de vlucht voor de politie

Voormalig boks- en bare knuckle kampioen Bobby Gunn wordt gezocht voor doodslag. Bobby Gunn wordt ervan beschuldigd vorig jaar een frontale dodelijke botsing te hebben veroorzaakt in New Jersey.

Als professionele bokser vergaarde Gunn tussen 1989 en 2017 een record van 21-7-1-1. In die tijd won Gunn de IBA World Cruiserweight Titel en WBC, WBA en IBC Intercontinental Cruiserweight Titels.

Zwaar ongeluk

Gunn is ook een bekende in het blote vuist boksen die het lineaire wereldkampioenschap zwaargewicht claimde. In 2018 verscheen Gunn op BKFC 1, met het verslaan van Irineau Beato Costa Jr. door eerste ronde KO werd hij kampioen.

De politie verdenkt Gunn, die in Hackensack, NJ woonde, van rijden onder invloed en vervolgens een aanrijding te veroorzaken in South Jersey op 28 september 2019. Gunn wordt ervan beschuldigd zijn Dodge Ram-pick-up de verkeerde rijstrook in te hebben gereden.

Dode

Gunn zou een Hyundai Elantra frontaal hebben geraakt. Polly Tornari, 51, werd gedood bij de botsing. Haar man, Robert Tonari, raakte ernstig gewond.

Volgens Boxing Scene heeft de staatspolitie van New Jersey gisteren de hulp van het publiek in geroepen bij het vinden van Bobby Gunn, 46. In de berichtgeving stond dat Gunn wordt gezocht voor doodslag met een voertuig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws