DOODSLAG: Bokskampioen op de vlucht voor de politie – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / DOODSLAG: Bokskampioen op de vlucht voor de politie

DOODSLAG: Bokskampioen op de vlucht voor de politie

Voormalig boks- en bare knuckle kampioen Bobby Gunn wordt gezocht voor doodslag. Bobby Gunn wordt ervan beschuldigd vorig jaar een frontale dodelijke botsing te hebben veroorzaakt in New Jersey.

Als professionele bokser vergaarde Gunn tussen 1989 en 2017 een record van 21-7-1-1. In die tijd won Gunn de IBA World Cruiserweight Titel en WBC, WBA en IBC Intercontinental Cruiserweight Titels.

Zwaar ongeluk

Gunn is ook een bekende in het blote vuist boksen die het lineaire wereldkampioenschap zwaargewicht claimde. In 2018 verscheen Gunn op BKFC 1, met het verslaan van Irineau Beato Costa Jr. door eerste ronde KO werd hij kampioen.

De politie verdenkt Gunn, die in Hackensack, NJ woonde, van rijden onder invloed en vervolgens een aanrijding te veroorzaken in South Jersey op 28 september 2019. Gunn wordt ervan beschuldigd zijn Dodge Ram-pick-up de verkeerde rijstrook in te hebben gereden.

Dode

Gunn zou een Hyundai Elantra frontaal hebben geraakt. Polly Tornari, 51, werd gedood bij de botsing. Haar man, Robert Tonari, raakte ernstig gewond.

Volgens Boxing Scene heeft de staatspolitie van New Jersey gisteren de hulp van het publiek in geroepen bij het vinden van Bobby Gunn, 46. In de berichtgeving stond dat Gunn wordt gezocht voor doodslag met een voertuig.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page