Dood spoor: Fury vs Joshua uitgesteld, onzin zegt expert - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Dood spoor: Fury vs Joshua uitgesteld, onzin zegt expert

Dood spoor: Fury vs Joshua uitgesteld, onzin zegt expert

Dood spoor: Fury vs Joshua uitgesteld, onzin zegt expert

Het aankomende gevecht tussen Tyson Fury en Anthony Joshua ligt op een dood spoor volgens promotor Bob Arum. Grote onzin zegt boksexpert Mike Coppinger van The Athletic, die via bronnen zegt dat er geen vuiltje aan de lucht is, augustus zou de datum van het gevecht zijn.

Afgelopen nacht stond de media op zijn kop want het boksgevecht van de eeuw zou weer niet doorgaan. Zo langzamerhand worden de boks fans er moe van, wel niet, wel niet en volgens Arum zou het dus niet zijn. Echter zeggen bronnen tegen Coppinger dat dit weekend de beslissing valt voor het 150 miljoen dollar gevecht.

Verwarrend verhaal

Watskebeurt? Gisteren vertelde Arum aan The Telegraph dat Fury misschien moet kiezen voor een derde gevecht met Deontay Wilder. Er zou maar geen beslissing genomen kunnen worden waar Fury en Joshua met elkaar de ring in zouden moeten stappen. De bronnen zeggen tegen Coppinger dat het gevecht in Riyad, Saoedi-Arabië plaats zal hebben.

Toch zegt Arum stelling dat het op een dood spoor is beland. Eddie Hearn de promotor en manager van Joshua blijkt nog geen akkoord te hebben gegeven op Riyad. De Saoedi’s blijken meer dan 150 miljoen te willen bieden om het gevecht in Riyad plaats te laten vinden. Het blijft dus nog even spannend voor de Fury, Joshua en de boks fans.

Bekijk ook

Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk

Noord-Koreaanse soldaten blijken levensgevaarlijke vechtmachines te zijn

‘KO’ Treffer! Spinning wheel kick nekt vechter (video)

In slechts 17 seconden maakte Akhmedov korte metten met zijn rivaal

Rico: ‘Derde gevecht met Badr zou leuk zijn’ (video)

Rico Verhoeven staat open voor nog een gevecht met kickboksende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page