'Doet me geen f*ck!' Joshua over rivaal Fury en meer... (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Doet me geen f*ck!' Joshua over rivaal Fury en meer... (video)

'Doet me geen f*ck!' Joshua over rivaal Fury en meer... (video)

Anthony Joshua kan het geen moer schelen dat zijn rivaal Tyson Fury de ring ingaat tegen Dillian Whyte. En dat deze binnen no time Wembley Arena hadden uitverkocht. Ook zegt de Britse topbokser en voormalig kampioen dat het leven kort is en je er van moet genieten.

Tijdens een interview gisteren in Londen bij het Showstar boks evenement werd Joshua gevraagd wat hij van de situatie omtrent zijn rivaal Oleksandr Usyk vindt. Deze vecht aan het Oekraïense front en kan niet tegen Joshua de ring in voor de langverwachte rematch.

Doet me geen fuck

,,Ik kan daar niet te veel over zeggen, dit ligt gevoelig", zei Joshua die verwacht in de tussen tegen een andere tegenstaander de ring in te gaan. ,,Ik moet actief blijven dus een tussengevecht is reëel."

Op de vraag of hij jaloers is op Fury en het uitverkochte stadium; ,,Het doet me geen fuck, mooi voor hem ik bel blij. Bekijk meer in bovenstaande video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws