Dodelijke stoot valt tijdens wedstrijd! 'Dit is boksen' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Dodelijke stoot valt tijdens wedstrijd! 'Dit is boksen' (video)

Dodelijke stoot valt tijdens wedstrijd! 'Dit is boksen' (video)

Ruben "Ace" Torres versloeg Cristian Baez afgelopen zaterdag op wel heel slimme wijze, of was het een gemene truc? Het gevecht welke plaatsvond tijdens het Path To Glory evenement is sindsdien onderdeel van discussie.

Het publiek in het Omega Products International Event Center in Corona, Californië ging uit zijn plaat toen Torres zijn snelle knock-out scoorde. Vanaf de openingsronde kwamen beide vechters in een aantal verhitte uitwisselingen verwikkeld. Waarmee de toon werd gezet voor een spectaculair gevecht.

Torres werd aan het einde van de eerste ronde geraakt met een krachtige linkse hoek van Baez, maar toonde een ongelooflijke kin. In ronde twee scoorden beide vechters knockdowns, Torres landde een linkse hoek en stuurde Baez naar het canvas.

Mag gewoon hoor

Toen Baez opstond, maakte deze de fout om handschoenen aan te raken van Torres. En werd door Torres met een dodelijke linkse hoek geraakt en werd op brute wijze knock-out geslagen. Tijd van de knock-out was het 1:53 teken van ronde zeven.

,,Ze zeggen altijd dat je jezelf te allen tijde moet beschermen", zei Torres. “Dit is boksen en vechters zoals ik zijn altijd in de aanval. De scheidsrechter gaf het sein om weer te gaan vechten en ik kwam gelijk los." De stoot die Torres gebruikte is volkomen legaal. Ook al betwisten critici de uitkomst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws