Dit megabedrag pakt sexy blondje met blote vuist gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Dit megabedrag pakt sexy blondje met blote vuist gevecht

Dit megabedrag pakt sexy blondje met blote vuist gevecht
Dit megabedrag pakt sexy blondje met blote vuist gevecht

Paige VanZant staat vrijdag tegenover Britain Hart tijdens het Knucklemania event in Tampa, Florida. Voor de ex UFC vechter is het haar debuut in het Bareknuckle boksen.

Ze mag er dan poeslief uitzien, maar Paige VanZant zegt te gaan slopen. VanZant, die overgaat op blote vuist knokken na acht jaar MMA. Verzorgt de headliner voor BKFC 16. Terwijl zij Hart tegemoet treedt.

Voorafgaand aan haar debuut bij Bare Knuckle Fighting Championship. Beweerd van Zant dat ze tien keer meer zal verdienen dan bij de UFC. ,,Ik ben hier niet voor niets", zei VanZant.

Lekker bedrag

,,Ik zat zes jaar in de UFC en kreeg $ 40.000 (showgeld) en $ 40.000 (win geld) uitbetaald. Nu krijg ik tien keer zoveel als ik doe wat ik leuk vind. Het is duidelijk dat ik nergens heen ga. Ik ben erg blij om hier te vechten. "

Een snelle rekensom leert dat VanZant rond de $800.000 euro in haar bikini broekje kan steken. Nu maar hopen dat zij wint anders moet zijn met de helft genoegen nemen. Al is $400.000 ook niet slecht natuurlijk.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/win-actie-gratis-kijken-naar-bareknuckle-mania/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws