‘Dit kan het einde zijn’: Zorgen om Anthony Joshua’s bokscarrière – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Dit kan het einde zijn’: Zorgen om Anthony Joshua’s bokscarrière

‘Dit kan het einde zijn’: Zorgen om Anthony Joshua’s bokscarrière

'Dit kan het einde zijn': Zorgen om Anthony Joshua's bokscarrière

Anthony Joshua’s carrière kan worden ontregelt door Oleskandr Usyk zegt bokspromotor Eddie Hearn. Manager Hearn maakt zich zorgen dat de carrière van Joshua, in september zou kunnen ontsporen door de sluwe voormalige onbetwiste cruiserweight kampioen Usyk.

Het slimme dat Joshua had gedaan, zou zijn geweest om de WBO-titel in de wacht te slepen, zodat hij niet gedwongen zou worden zich te verdedigen tegen de verplichte Usyk. De zeer bekwame linkshandige Usyk heeft een betere benzinetank dan Joshua, en hij is de meer mobiele bokser.

,,Dit is een gevecht dat de carrière van Joshua zou kunnen doen ontsporen als hij er niet voor gaat als hij niet 100 procent is”, zei Hearn in september vorig jaar al tegen Sky Sports over de titelverdediging van AJ tegen Usyk. Er ws echter geen vuiltje aan de lucht omdat Joshua tegen Fury zou vechten, dit was al in kannen en kruiken maar viel recentelijk in het water.

Te gevaarlijk

Hearn heeft volkomen gelijk dat Usyk de carrière van Joshua mogelijk zou laten ontsporen. Als de Brit het gevecht verliest, zal hij het opnemen tegen Usyk in een herkansing, waarbij zijn carrière dan letterlijk aan een zijden draadje hangt.

,,AJ moet meedogenloos zijn. Hij moet zijn meedogenloosheid laten zien met meer agressie en scherpte,” vervolgde Hearn. Usyk wil gewoon het gevecht. Hij wil de kans krijgen om kampioen zwaargewicht te worden’, aldus Hearn.

Bekijk ook

🎥 Ernesto Hoost protegé Santino Verbeek rolmodel voor jonge kickboksers

Santino Verbeek is een van Nederlands meest getalenteerde jonge kickboksers en meervoudig kampioen

‘Ik mep hem KO’: Jake Paul beweert UFC’er Nate Diaz te gaan slopen

Ook gaf Diaz aan een bokswedstrijd met Paul te overwegen

‘Allemaal bullshit’: UFC-vechtbaas uit kritiek op Tyron Woodley

Op de persconferentie vanmorgen na het UFC 263 evenement nam White geen blad voor zijn mond.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page