'Dit kan het einde zijn': Zorgen om Anthony Joshua's bokscarrière - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Dit kan het einde zijn’: Zorgen om Anthony Joshua’s bokscarrière

‘Dit kan het einde zijn’: Zorgen om Anthony Joshua’s bokscarrière

'Dit kan het einde zijn': Zorgen om Anthony Joshua's bokscarrière

Anthony Joshua’s carrière kan worden ontregelt door Oleskandr Usyk zegt bokspromotor Eddie Hearn. Manager Hearn maakt zich zorgen dat de carrière van Joshua, in september zou kunnen ontsporen door de sluwe voormalige onbetwiste cruiserweight kampioen Usyk.

Het slimme dat Joshua had gedaan, zou zijn geweest om de WBO-titel in de wacht te slepen, zodat hij niet gedwongen zou worden zich te verdedigen tegen de verplichte Usyk. De zeer bekwame linkshandige Usyk heeft een betere benzinetank dan Joshua, en hij is de meer mobiele bokser.

,,Dit is een gevecht dat de carrière van Joshua zou kunnen doen ontsporen als hij er niet voor gaat als hij niet 100 procent is”, zei Hearn in september vorig jaar al tegen Sky Sports over de titelverdediging van AJ tegen Usyk. Er ws echter geen vuiltje aan de lucht omdat Joshua tegen Fury zou vechten, dit was al in kannen en kruiken maar viel recentelijk in het water.

Te gevaarlijk

Hearn heeft volkomen gelijk dat Usyk de carrière van Joshua mogelijk zou laten ontsporen. Als de Brit het gevecht verliest, zal hij het opnemen tegen Usyk in een herkansing, waarbij zijn carrière dan letterlijk aan een zijden draadje hangt.

,,AJ moet meedogenloos zijn. Hij moet zijn meedogenloosheid laten zien met meer agressie en scherpte,” vervolgde Hearn. Usyk wil gewoon het gevecht. Hij wil de kans krijgen om kampioen zwaargewicht te worden’, aldus Hearn.

Bekijk ook

Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: ‘Gratis kijken’

Vandaag 23 oktober is het dan zover

Genadeklap! ‘Jamal’s kans tegen Rico is nu’ (video)

De stand tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik is 1-1

Hesdy mag niet naar Glory! ‘Tijd voor actie’

Laat het me weten...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page