Discutabele video: Bokser Peter Müllenberg geschorst Nieuws
Nieuws

Discutabele video: Bokser Peter Müllenberg geschorst

Discutabele video: Bokser Peter Müllenberg geschorst
Discutabele video: Bokser Peter Müllenberg geschorst

De bekende bokser Peter Müllenberg is door de Nederlandse Boks Bond tot 1 oktober geschorst, zo meld AAVISIE op haar site.

Müllenberg moest zich eerder deze week voor de rechter verantwoorden. Hij zou in 2017 zijn vriendin hebben bedreigd, Müllenberg ontkent dit, toch werd er een werkstraf van 30 uur tegen hem geëist.

Echter werd Müllenberg niet geschorst voor de bedreiging van zijn vriendin, maar voor een een filmpje met discutabele inhoud. Dit werd door meerdere media gemeld volgens AAVIE. Er wordt niet vermeld wat er in het filmpje te zien was.

Olympische Spelen van 2020 in Tokio

Wel verscheen er kort geleden een video waarop een straat gevecht te zien was waarvan werd gezegd dat Müllenberg een van de mannen was die vechtend te zien was. Echter was de kwaliteit dusdanig, dat dit niet met zekerheid gezegd kan worden.

De bokser zelf is niet blij met de schorsing en richt zich de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Recentelijk was hij nog te zien tijdens de Europese Spelen in Minsk, Rusland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws