Bekende MMA-vechter krijgt verbod voor Youtubers gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bekende MMA-vechter krijgt verbod voor Youtubers gevecht

Bekende MMA-vechter krijgt verbod voor Youtubers gevecht

Bekende MMA-vechter krijgt verbod voor Youtubers gevecht

De rematch tussen Youtube sterren Logan Paul en KSI blijft nogal wat stof doen opwaaien.

MMA-vechter Dillon Danis roept al maanden op tot een gevecht met YouTube-ster Jake Paul, de broer van Logan. In de dagen voorafgaand aan een veel gepubliceerde bokswedstrijd tussen Jake’s broer Logan en collega YouTuber KSI, leek het er even op dat Danis zijn wens zou krijgen.

Danis was zelfs van plan ring-side te zijn voor de Paul-KSI-rematch, wat hem een ​​geweldige positie zou hebben gegeven om een ​​gevecht met de jongere broer van Logan, Jake uit te lokken. Danis kondigde zijn plannen aan via twitter maar dit viel niet goed bij promotor Eddie Hearn.

Niet welkom

“Helaas is het Danis blijkbaar verboden om dit evenement bij te wonen,” melde sportjournalist Helen Yee. “Bronnen vertellen me dat Dillon Danis bij het KSI vs Logan Paul gevecht zou zijn, maar wordt geweerd uit het stadion met het label “hoog risico”.

Dillon Danis heeft nooit als bokser in de ring gestaan maar is een gedecoreerde Braziliaanse jiu jitsu-beoefenaar. Hij is ook 2-0 in MMA onder de Bellator-vlag zo won hij van Kyle Walker en Max Humphrey.

Echte profs

Logan Paul en KSI vochten voor het eerst in 2018 in een amateur-bokswedstrijd in Manchester. Hun rematch, die deze zaterdag in Los Angeles, Californië plaatsvindt, wordt een professionele wedstrijd.

Het ziet er naar uit dat Danis thuis op de bank zal moeten toekijken.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page