Bekende MMA-vechter krijgt verbod voor Youtubers gevecht Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter krijgt verbod voor Youtubers gevecht

Bekende MMA-vechter krijgt verbod voor Youtubers gevecht
Bekende MMA-vechter krijgt verbod voor Youtubers gevecht

De rematch tussen Youtube sterren Logan Paul en KSI blijft nogal wat stof doen opwaaien.

MMA-vechter Dillon Danis roept al maanden op tot een gevecht met YouTube-ster Jake Paul, de broer van Logan. In de dagen voorafgaand aan een veel gepubliceerde bokswedstrijd tussen Jake's broer Logan en collega YouTuber KSI, leek het er even op dat Danis zijn wens zou krijgen.

Danis was zelfs van plan ring-side te zijn voor de Paul-KSI-rematch, wat hem een ​​geweldige positie zou hebben gegeven om een ​​gevecht met de jongere broer van Logan, Jake uit te lokken. Danis kondigde zijn plannen aan via twitter maar dit viel niet goed bij promotor Eddie Hearn.

Niet welkom

"Helaas is het Danis blijkbaar verboden om dit evenement bij te wonen," melde sportjournalist Helen Yee. "Bronnen vertellen me dat Dillon Danis bij het KSI vs Logan Paul gevecht zou zijn, maar wordt geweerd uit het stadion met het label "hoog risico".

Dillon Danis heeft nooit als bokser in de ring gestaan maar is een gedecoreerde Braziliaanse jiu jitsu-beoefenaar. Hij is ook 2-0 in MMA onder de Bellator-vlag zo won hij van Kyle Walker en Max Humphrey.

Echte profs

Logan Paul en KSI vochten voor het eerst in 2018 in een amateur-bokswedstrijd in Manchester. Hun rematch, die deze zaterdag in Los Angeles, Californië plaatsvindt, wordt een professionele wedstrijd.

Het ziet er naar uit dat Danis thuis op de bank zal moeten toekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws