Dillian Whyte wil 6 maart wraak nemen op Alexander Povetkin
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Dillian Whyte wil 6 maart wraak nemen op Alexander Povetkin

Dillian Whyte wil 6 maart wraak nemen op Alexander Povetkin

Dillian Whyte wil 6 maart wraak nemen op Alexander Povetkin

Dillian Whyte gaat op 6 maart in de herkansing tegen Alexander Povetkin. Matchroom Boxing baas Eddie Hearn kondigde het gevecht vandaag officieel aan.

Eddie Hearn maakte vrijdagavond het wedstrijdschema van Matchroom voor begin 2021 bekend. Met Whyte-Povetkin II gepland voor 6 maart. Josh Warrington, Lawrence Okolie en Conor Benn komen allemaal terug in actie tussen 13 februari en 10 april.

Wraak

Whyte’s hoop op de wereldtitel lag aan flarden. Nadat hij afgelopen zomer een verbluffende knock-out voor zijn kiezen kreeg in de vijfde ronde. Uitgedeeld door de 41-jarige Rus in de achtertuin van Hearn.

Een directe rematch werd geeist door Whyte die het verlies niet kon verkroppen. De Brit zwoer wraak voor zijn verlies en zal daar in maart de kans voor krijgen.

Diverse locaties

De British Boxing Board of Control heeft alle evenementen in januari opgeschort. Omdat het aantal corona doden en gevallen sterk toenam. voordat de sport vanaf half februari kon worden hervat. Zal er een flinke mindering moeten zijn.

De langverwachte rematch van Dillian Whyte met Alexander Povetkin zou in Gibraltar gehouden kunnen worden. Terwijl Monaco en het Midden-Oosten ook in gesprek zijn om de zwaargewicht clash te organiseren.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page