Dillian Whyte wil 6 maart wraak nemen op Alexander Povetkin Boks Nieuws
Boks Nieuws

Dillian Whyte wil 6 maart wraak nemen op Alexander Povetkin

Dillian Whyte wil 6 maart wraak nemen op Alexander Povetkin

Dillian Whyte gaat op 6 maart in de herkansing tegen Alexander Povetkin. Matchroom Boxing baas Eddie Hearn kondigde het gevecht vandaag officieel aan.

Eddie Hearn maakte vrijdagavond het wedstrijdschema van Matchroom voor begin 2021 bekend. Met Whyte-Povetkin II gepland voor 6 maart. Josh Warrington, Lawrence Okolie en Conor Benn komen allemaal terug in actie tussen 13 februari en 10 april.

Wraak

Whyte's hoop op de wereldtitel lag aan flarden. Nadat hij afgelopen zomer een verbluffende knock-out voor zijn kiezen kreeg in de vijfde ronde. Uitgedeeld door de 41-jarige Rus in de achtertuin van Hearn.

Een directe rematch werd geeist door Whyte die het verlies niet kon verkroppen. De Brit zwoer wraak voor zijn verlies en zal daar in maart de kans voor krijgen.

Diverse locaties

De British Boxing Board of Control heeft alle evenementen in januari opgeschort. Omdat het aantal corona doden en gevallen sterk toenam. voordat de sport vanaf half februari kon worden hervat. Zal er een flinke mindering moeten zijn.

De langverwachte rematch van Dillian Whyte met Alexander Povetkin zou in Gibraltar gehouden kunnen worden. Terwijl Monaco en het Midden-Oosten ook in gesprek zijn om de zwaargewicht clash te organiseren.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/bokskampioen-nicky-booth-40-overleden-emotionele-reacties-stromen-binnen/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws