Dillian Whyte vs. Andy Ruiz Jr dit voorjaar verwacht Nieuws
Nieuws

Dillian Whyte vs. Andy Ruiz Jr dit voorjaar verwacht

Dillian Whyte vs. Andy Ruiz Jr dit voorjaar verwacht
Dillian Whyte vs. Andy Ruiz Jr dit voorjaar verwacht

Dillian Whyte zou dit jaar naar Amerika kunnen gaan voor een gevecht met Andy Ruiz Jr.

Echter is Alexander Povetkin de 'koploper' om de volgende tegenstander van Whyte te worden. Maar of dat gevecht plaats gaat vinden is twijfelachtig.

Ruiz Jr., die afscheid nam van trainer Manny Robles, was terughoudend om tegen Joshua in Groot-Brittannië te vechten, maar Matchroom Boxing-baas Hearn gelooft dat de Mexicaan een deal zou kunnen sluiten om Whyte op Amerikaans grondgebied onder ogen te zien.

Onderhandelingen gaande

De Britse zwaargewicht Whyte komt weer in actie in april of mei, volgens promotor Eddie Hearn die een aanbod indiende voor een gevecht tegen Ruiz Jr, die een puntennederlaag leed aan Anthony Joshua in hun rematch in Saoedi-Arabië.

"We zijn nog in onderhandeling met Andy Ruiz," vertelde Hearn aan Sky Sports. "Dat gevecht heeft meer kans om te gebeuren in Amerika. "Dat zou het tweede gevecht van het jaar voor Dillian Whyte kunnen zijn, of het eerste."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws