Home / Nieuws / Boks Nieuws / Dillian Whyte stapt niet opzij om Fury vs Joshua toe te staan

Dillian Whyte stapt niet opzij om Fury vs Joshua toe te staan

Zwaargewicht Dillian Whyte heeft een stap op zij deal afgewezen om een ​​volledige divisie-unificatie mogelijk te maken tussen wereldkampioen Tyson Fury en Anthony Joshua.

Whyte keert op 22 augustus terug in Brentwood, tegen voormalig WBA-kampioen Alexander Povetkin. Fury moet deelnemen aan een trilogiegevecht met Deontay Wilder op 19 december, waarbij Joshua de komende maanden zijn WBA-, IBF-, WBO- en IBO-wereldtitels verdedigt tegen de verplichte uitdager Kubrat Pulev.

Ingevolge een WBC-bevel uit 2019 moet Whyte zijn verplichte gevecht voor februari 2021 uitvoeren. Whyte is de verplichte uitdager van Fury’s WBC zwaargewicht titel. De teams achter Fury en Joshua hebben voortdurende discussies gevoerd om elkaar in 2021 te ontmoeten. Als onderdeel van een serie van twee gevechten. Over enkele financiële gegevens is al overeenstemming bereikt.

Ik geef niet op

Maar als de kampioenen hun wedstrijden winnen en van plan zijn om verder te gaan met een geplande wedstrijd zal Whyte zijn mannetje staan ​​om zijn kans op de WBC-titel niet van tevoren te laten schieten. Ook hij zal geen geld hem uit het gevecht dwingen. Dit omdat hij sterk voelt dat hij lang genoeg heeft gewacht om zijn kans te krijgen om voor de volledige titel te vechten.

‘Nee, er is geen stap opzij. Ik heb lang genoeg gewacht. Ik word niet jonger op, ik word ouder. Ik wil gewoon wereldkampioen worden en regeren en verenigen. Dus hoe eerder ik de wereldtitel kan krijgen, hoe sneller ik dat kan doen. Dus nee, ik stap helemaal niet opzij,” vertelde Whyte aan The Telegraph.

Bekijk ook

🎥 DOS SANTOS VS ROZENSTRUIK: Sranang Power of Brazil killer?

Aankomende zaterdagnacht staan Junior Dos Santos en Jairzinho Rozenstruik tegenover elkaar tijdens UFC 252. In ...

ZONDER GENADE: Ontslagen UFC-vechter doorbreekt stilte

Ray Borg heeft zijn eerste openbare verklaring afgelegd sinds zijn UFC-ontslag. Hij werd genadeloos aan ...

🎥 KNOCK-OUT: Voetbal icoon David Beckham in bokswedstrijd

Topvoetballer David Beckham houdt wel van een uitdaging. Zo besloot hij het op te nemen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page