'Diefstal van de eeuw!' Boksfans boos over wedstrijd
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Diefstal van de eeuw!’ Boksfans boos over wedstrijd

‘Diefstal van de eeuw!’ Boksfans boos over wedstrijd

Campbell Hatton stond afgelopen zaterdag tegenover Sonni Martinez in het voorprogramma van Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk. Hatton won maar daar zijn de boksfans het niet mee eens.

Boksfans boos zijn over het resultaat van Campbell Hatton en bestempelen het als ‘diefstal van de eeuw’.
De overwinning van Campbell Hatton werd ontvangen met een koor van boegeroep op de undercard van het Joshua-Usyk gevecht.

Hatton is de zoon van de Britse bokslegende Ricky ‘the Hitman’ Hatton, en hij nam het in zijn vierde professionele gevecht op tegen de Spaanse gezel Sonni Martinez. Hatton was in staat om de eerste grote test van zijn ontluikende carrière met succes te doorlopen, maar fans waren niet blij.

Diefstal

Het resultaat werd opgewacht door een koor van boegeroep in het Tottenham Hotspurs Stadium. ,,Teleurstellend om te zien dat Hatton de overwinning tegen Martinez krijgt. Omdat hij volledig werd overklast”, twitterde een fan nadat het resultaat bekend was gemaakt.

Hatton was in staat om de wedstrijd af te sluiten met zijn ongeslagen record nog steeds in tact, nadat scheidsrechter Marcus McDonnell het gevecht 58-57 in het voordeel van de Brit scoorde. Toch was Martinez de betere bokser en domineerde de wedstrijd. Ook Hatton zelf was niet blij met het resultaat en besprak dit uitvoerig in en interview na het gevecht.

Bekijk ook

‘Nep kampioen!’ Boze reactie op KO verlies kickbokser

Slechte verliezers of hebben zij gelijk

‘Leeft ie nog’ Vechter ongerust na ‘KO’ slaan rivaal (video)

een bruut einde aan zijn MMA-gevecht tegen Eduardo Rodriquez.

‘Dit gaat te ver!’ McGregor verwijdert smakeloze tweets

Conor McGregor is weer bezig met tweeten en het verwijderen van opmerkingen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page