🎥 Sexy stoeipoes bokst zondag om de wereldtitel – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 Sexy stoeipoes bokst zondag om de wereldtitel

🎥 Sexy stoeipoes bokst zondag om de wereldtitel

Ebanie Bridges vecht dit weekend tegen Shannon Courtenay om de WBA bantamgewicht titel. De wedstrijd georganiseerd door Matchroom Boxing trekt veel aandacht.

Vandaag was de weging voor het evenement waar de rondborstige Australische Bridges alle aandacht naar haar toe trok. Dat is al een tijdje tegen het zere been van Courtenay, die de stoeipoes respectloos vindt. Die Bridges er ook van beschuldigd het boksen niet te respecteren, door constant in sexy lingerie te komen opdraven.

Lekker lichaam

Bridges, een voormalig ringmeisje, is ongeslagen in vijf gevechten en daagt Courtenay uit voor de WBA-titel op de undercard van Conor Benn’s wedstrijd tegen Samuel Vargas. ,,Dit is een wereldtitelgevecht. Heb enig respect voor het spel. Je hebt mensen zoals (lichtgewicht wereldkampioen) Katie Taylor die zich jarenlang heeft ingezet om vrouwen zoals ik in deze positie te laten komen”, zegt Courtenay.

Bridges trekt zich er niet veel van aan en zegt dat haar ongeslagen status meer zegt dan loze woorden van Courtenay. Bovendien laat ze graag zien wie ze is; ,,Als bodybuilder stond ik op het podium in een bikini. Ik hou ervan. Het kan me niet schelen wat mensen denken”, zegt een zelfverzekerde Bridges.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page