?  Sexy stoeipoes bokst zondag om de wereldtitel Nieuws
Nieuws

? Sexy stoeipoes bokst zondag om de wereldtitel

?  Sexy stoeipoes bokst zondag om de wereldtitel

Ebanie Bridges vecht dit weekend tegen Shannon Courtenay om de WBA bantamgewicht titel. De wedstrijd georganiseerd door Matchroom Boxing trekt veel aandacht.

Vandaag was de weging voor het evenement waar de rondborstige Australische Bridges alle aandacht naar haar toe trok. Dat is al een tijdje tegen het zere been van Courtenay, die de stoeipoes respectloos vindt. Die Bridges er ook van beschuldigd het boksen niet te respecteren, door constant in sexy lingerie te komen opdraven.

Lekker lichaam

Bridges, een voormalig ringmeisje, is ongeslagen in vijf gevechten en daagt Courtenay uit voor de WBA-titel op de undercard van Conor Benn's wedstrijd tegen Samuel Vargas. ,,Dit is een wereldtitelgevecht. Heb enig respect voor het spel. Je hebt mensen zoals (lichtgewicht wereldkampioen) Katie Taylor die zich jarenlang heeft ingezet om vrouwen zoals ik in deze positie te laten komen", zegt Courtenay.

Bridges trekt zich er niet veel van aan en zegt dat haar ongeslagen status meer zegt dan loze woorden van Courtenay. Bovendien laat ze graag zien wie ze is; ,,Als bodybuilder stond ik op het podium in een bikini. Ik hou ervan. Het kan me niet schelen wat mensen denken", zegt een zelfverzekerde Bridges.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws