Derek Chisora ​​verslaat oude vijand Kubrat Pulev in wraakwedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Derek Chisora ​​verslaat oude vijand Kubrat Pulev in wraakwedstrijd

Derek Chisora ​​verslaat oude vijand Kubrat Pulev in wraakwedstrijd

Derek Chisora ​​versloeg Kubrat Pulev via een split decision gisteren om zijn verlies van 2016 tegen de Bulgaar te wreken. De Brit weet hiermee zijn carrière nieuw leven in te blazen na drie opeenvolgende nederlagen.

De 38-jarige veteraan en voormalig WBC-titeluitdager Chisora won met 116-112 116-114 en 112-116 op de scorekaarten van de drie juryleden in de 02 Arena in Londen. De wedstrijd vond plaats voor een menigte van zo'n 7.000 toeschouwers.

Waarom stoppen

Er werd gestreden om de vacante WBA International-titel, een titel die indrukwekkend klinkt maar ver onder een wereldtitel staat.

Promotor Eddie Hearn ziet meer gevechten aan de horizon voor Chisora, die zaterdag in de strijd kwam als underdog in de schemering van zijn carrière. ,,Mensen praten over Chisora ​​en zeggen ‘moet hij de handschoenen ophangen’.

Hij heeft zojuist een top 15, top 10 zwaargewicht in de wereld verslagen, dus hoe kun je hem bekritiseren?” zei Hearn. ,,Als hij zulke gevechten wint tegen de standaard van Kubrat Pulev, waarom zou hij dan niet doorgaan in de sport?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws