Deontay Wilder wil 100 Miljoen om tegen Anthony Joshua te boksen Nieuws
Nieuws

Deontay Wilder wil 100 Miljoen om tegen Anthony Joshua te boksen

Deontay Wilder wil 100 Miljoen om tegen Anthony Joshua te boksen
Deontay Wilder wil 100 Miljoen om tegen Anthony Joshua te boksen

WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder sloeg verschillende aanbiedingen af om tegen IBF, IBO, WBA, WBO kampioen Anthony Joshua te vechten.

Volgens Wilder waren alle aanbiedingen onder de marktwaarde, en Joshua verwierp een nog hoger bod van $ 50 miljoen voor de strijd. Wilder stapt zaterdagavond terug in de ring, wanneer hij wordt geconfronteerd met de verplichte uitdager Dominic Breazeale in het Barclays Center in Brooklyn, New York.

Joshua verdedigt zijn titels tegen Andy Ruiz op 1 juni in Madison Square Garden in New York City. Het laatste aanbod dat Wilder ontving, was $ 40 miljoen. Hij gelooft dat de strijd zo groot is dat het een bedrag van $ 100 miljoen waard zal zijn om in actie te komen.

Bedrag gerechtvaardigd

"Het is zeker [het is $ 100 miljoen waard] .We weten hoe groot het gevecht is." De zwaargewicht divisie is nu zo opwindend, het geld is nu zo enorm in de sport , "Zei Wilder.

Volgens co-manager van Wilder, Shelly Finkel, zal de bokswedstrijd in waarde toenemen, wat aangeeft hoe Joshua en zijn managers hun aanbiedingen vrij handig hebben verhoogd in de loop van een paar korte maanden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws