Deontay Wilder vs Tyson Fury 3 gepland voor 19 december 2020 Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deontay Wilder vs Tyson Fury 3 gepland voor 19 december 2020

Deontay Wilder vs Tyson Fury 3 gepland voor 19 december 2020
Deontay Wilder vs Tyson Fury 3 gepland voor 19 december 2020

Het 3e gevecht tussen WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury en Deontay Wilder wordt volgens Top Rank's Bob Arum op 19 december gehouden.

Het Allegiant Stadium in Las Vegas is de locatie waar Wilder en Fury elkaar zullen treffen. "Dat is waar we ons op richten, op alle fronten, met de veiligheid maatregelen, met het virus en alles," zei Arum. 'We praten met iedereen hier in de stad, met de Raiders. "

Na in hun eerste ontmoeting in december 2018 te hebben gevochten voor een gelijkspel, domineerde Fury de Amerikaan Wilder. In de herkansing, waarbij hij tweemaal werd neergehaald en een zevende ronde TKO-overwinning scoorde.

Veel fans

"We zijn dus optimistisch dat we het evenement in Nevada, in Las Vegas, kunnen doen." Arum verklaarde dat hij verwacht toch een grote menigte in het stadion te krijgen. Tussen de 10.000 en 15.000 fans.

Het tweede gevecht tussen Wilder en Fury had op 22 februari 17.698 aanwezigen. Wilder oefende zijn contractuele recht uit op een onmiddellijke derde wedstrijd na het verlies tegen Fury..

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws