Home / Nieuws / Boks Nieuws / Deontay Wilder vs Andy Ruiz: ‘Overeenstemming tussen bonden’

Deontay Wilder vs Andy Ruiz: ‘Overeenstemming tussen bonden’

World Boxing Association President Gilberto Mendoza ontmoette WBC-baas Mauricio Sulaiman om te praten over een Deontay Wilder tegen Andy Ruiz Jr match.

Het tweetal, lijkt er hetzelfde over te denken , Wilder zal tegen Ruiz vechten. Mendoza maakte gebruik van zijn bezoek aan Mexico om Sulaiman te ontmoeten. Hij besprak verschillende onderwerpen van internationale sportevenementen en maakte zich hard om samen te werken voor het welzijn van het boksen.

ZIE OOK>> Andy Ruiz geëerd Mexicaanse president

In het midden van de eerbetoon aan Ruiz, die de WBA Super Championship en de IBF- en WBO-titles bekleedt, hebben beide het gehad over de mogelijkheid gehad Ruiz tegenover Wilder te plaatsen. Ze waren het erover eens dat het een gevecht is dat moet worden gevochten. Dat dit het geval zal zijn wanneer een ieder voldoet aan de onmiddellijke toezeggingen.

Groen licht

“Ruiz is de eerste Mexicaanse zwaargewicht kampioen in de geschiedenis. Een krijger uit Mexico moet altijd de WBC-titel hebben, evenals een Venezolaanse WBA, “zei Mendoza na zijn ontmoeting met Sulaiman. Ze willen allebei dat de promotors het eens worden over het gevecht, omdat dit het enige is dat ontbreekt als de organisaties het groene licht hebben gegeven voor de mogelijkheid van confrontatie.

Ruiz moet eerst Anthony Josuha een herkansing geven, terwijl Wilder tekende voor Luis Ortiz en Tyson Fury. Een Wilder v Ruiz wedstrijd zou tegen de zomer van 2020 waarschijnlijk op de kaart kunnen staan. Dit is afhankelijk van het feit dat beide kampioenen tot dan onverslagen zijn gebleven.

Bekijk ook

Boks video: Sergey Kovalev slaat Anthony Yarde knock-out

Anthony Yarde produceerde een dapper gevecht tegen Sergey Kovalev voordat hij werd uitgeschakeld in de 11e ronde van hun WBO licht-zwaargewicht titelgevecht in Chelyabinsk.

Andy Ruiz Jr toch akkoord met rematch Anthony Joshua

Het spande er nog even om maar Andy Ruiz Jr is dan toch eindelijk akkoord met een rematch tegen Anthony Joshua op 7 december.

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst op Bare Knuckle Fighting Championship 5.