Home / Nieuws / Boks Nieuws / Deontay Wilder vs Andy Ruiz: ‘Overeenstemming tussen bonden’

Deontay Wilder vs Andy Ruiz: ‘Overeenstemming tussen bonden’

World Boxing Association President Gilberto Mendoza ontmoette WBC-baas Mauricio Sulaiman om te praten over een Deontay Wilder tegen Andy Ruiz Jr match.

Het tweetal, lijkt er hetzelfde over te denken , Wilder zal tegen Ruiz vechten. Mendoza maakte gebruik van zijn bezoek aan Mexico om Sulaiman te ontmoeten. Hij besprak verschillende onderwerpen van internationale sportevenementen en maakte zich hard om samen te werken voor het welzijn van het boksen.

ZIE OOK>> Andy Ruiz geëerd Mexicaanse president

In het midden van de eerbetoon aan Ruiz, die de WBA Super Championship en de IBF- en WBO-titles bekleedt, hebben beide het gehad over de mogelijkheid gehad Ruiz tegenover Wilder te plaatsen. Ze waren het erover eens dat het een gevecht is dat moet worden gevochten. Dat dit het geval zal zijn wanneer een ieder voldoet aan de onmiddellijke toezeggingen.

Groen licht

“Ruiz is de eerste Mexicaanse zwaargewicht kampioen in de geschiedenis. Een krijger uit Mexico moet altijd de WBC-titel hebben, evenals een Venezolaanse WBA, “zei Mendoza na zijn ontmoeting met Sulaiman. Ze willen allebei dat de promotors het eens worden over het gevecht, omdat dit het enige is dat ontbreekt als de organisaties het groene licht hebben gegeven voor de mogelijkheid van confrontatie.

Ruiz moet eerst Anthony Josuha een herkansing geven, terwijl Wilder tekende voor Luis Ortiz en Tyson Fury. Een Wilder v Ruiz wedstrijd zou tegen de zomer van 2020 waarschijnlijk op de kaart kunnen staan. Dit is afhankelijk van het feit dat beide kampioenen tot dan onverslagen zijn gebleven.

Bekijk ook

VIDEO: Docu ter ere van overleden vader UFC kampioen Khabib

De vader van UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap overleed recentelijk aan de gevolgen van het ...

KICKBOKSEN: Enfusion maakt eerste titelgevecht na lockdown bekend

Enfusion maakte het eerste titelgevecht bekend na het uitbreken van de coronapandemie. De Nederlandse Sarèl ...

Alexander Volkanovski wil een statement maken met verslaan Max Holloway

Ondanks het behalen van een overwinning op Max Holloway, lijkt Alexander Volkanovski het moeilijk te ...