Deontay Wilder verdedigt titel tegen Dominic Breazeale Nieuws
Nieuws

Deontay Wilder verdedigt titel tegen Dominic Breazeale

Deontay Wilder verdedigt titel tegen Dominic Breazeale
Deontay Wilder verdedigt titel tegen Dominic Breazeale

Niet anthony Joshua of Tyson Fury maar Dominic Breazeale zal de tegenstander zijn voor Deontay Wilder als deze zijn titel verdedigt.

Op een persconferentie eerder vandaag in New York City, heeft de WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder officieel aangekondigd dat hij zijn titel zal verdedigen tegen de verplichte uitdager, Dominic Breazeale op 18 mei in Barclays Center in Brooklyn, New York.

LEES OOK: Deontay Wilders vs Tyson Fury onbeslist

De wedstrijd vindt plaats op Showtime Championship Boxing en niet op pay-per-view zoals eerder aangekondigd. In de afgelopen weken werd Wilder agressief achtervolgd door streamingdienst DAZN, die hem een multi-fightpakket aanbood dat bijna $ 100 miljoen bedroeg.

Eindelijk een kans

Wilder was in december vorig jaar voor het laatst in actie te zien, toen hij met Tyson Fury vocht in een controversiële twaalfronde bokswedstrijd in het Staples Center in Los Angeles, Californië, welke eindigde in een onbeslist.

Een rematch met Fury was ophanden, totdat de Britse ster een exclusieve deal tekende in de Verenigde Staten met Top Rank en ESPN. Breazeale zegt anderhalf jaar gewacht te hebben op deze kans en ziet er naar uit de ring in te gaan met Wilder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws