Deontay Wilder open voor Anthony Joshua gevecht! 'Enige kans''
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Deontay Wilder open voor Anthony Joshua gevecht! ‘Enige kans”

Deontay Wilder open voor Anthony Joshua gevecht! ‘Enige kans”

Deontay Wilder open voor Anthony Joshua gevecht

Deontay Wilder staat open voor een gevecht tegen Anthony Joshua, zegt manager Shelly Finkel. Een mega-zwaargewicht boksgevecht tussen Joshua en Wilder kwam op een laag pitje te staan nadat het paar sinds 2019 in totaal vijf verliezen heeft geleden.

In maart 2019 bood streamingdienst DAZN Wilder $ 100 miljoen aan voor een pakket van drie gevechten dat twee gevechten tegen Joshua zou omvatten. Wilder wees de deal met de streamingdienst echter af.In plaats daarvan koos Wilder ervoor om het op te drie keer op te nemen tegen Tyson Fury, maar leed knock-out verliezen in al deze gevechten.

Joshua heeft ondertussen opeenvolgende verliezen geleden tegen Oleksandr Usyk, evenals een knock-out nederlaag tegen Andy Ruiz Jr. Wilder en Joshua moeten opnieuw de ladder op om zichzelf weer in het wereldtitel beeld te positioneren. Een trefzekere manier om nog een kans te maken op een kampioenschap gevecht, is door eerst tegen elkaar te vechten.

Eerst even Finkel opknappen

Shelly Finkel, de manager van Wilder, is klaar om jarenlange discussies nieuw leven in te blazen om het gevecht op gang te brengen. Het potentiële gevecht wint de afgelopen weken wat aan kracht, aangezien Wilder en Joshua-promotor Eddie Hearn via de media foto’s hebben uitgewisseld.

Maar eerst heeft Wilder zaken te regelen in de ring tegen Robert Helenius op 15 oktober. ,,Op dit moment hebben we één gevecht in onze gedachten, en niets anders, en dat is Helenius,” zei Finkel. ‘Want als hij niet doet wat hij moet doen met Helenius, doet de rest er niet toe.’

Bekijk ook

'Niet te stoppen!' Anissa Meksen na gevecht met speciale regels onverslaanbaar

‘Niet te stoppen!’ Anissa Meksen na gevecht met speciale regels onverslaanbaar

Anissa Meksen heeft alle ogen op haar gericht...

Kerel in 'Spidey pak' straft bijdehandje af

Kerel in ‘Spidey pak’ straft bijdehandje af! ‘MMA-ToysRus’ (video)

Wat is er mis om je te verkleden als je favoriete superheld?

Zo verslaat Mike Tyson (56) de dood! 'Vechtbeest tot het einde' | video

Zo verslaat Mike Tyson (56) de dood! ‘Vechtbeest tot het einde’ | video

Slechts enkele weken nadat hij in een rolstoel werd rondgereden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page